maandag 4 februari 2013

kerkelijke inzegening Aimee en Floris

De bruid draagt bij het kerkelijk huwelijk een japon gemaakt van roomwitte Mikadozijde, ontworpen en uitgevoerd door Lidy de Joode. De japon heeft een strak lijfje met rechte hals en lange aansluitende mouwen. De lange rok met sleep van ongeveer 3.50 meter is geplooid aangezet; aan de voorkant iets hoger dan aan de achterkant. De sluier van zijden tule heeft een lengte van bijna vier meter; het handgeborduurde klassieke Empire motief van zijde met matte en glinsterende steentjes begint waar de sluier de grond raakt en waaiert vanaf daar in de vorm van een druppel uit. De sluier is in zijn geheel bezet met kleine steentjes. De schoenen zijn bekleed met de Mikadozijde van de bruidsjurk. De bruidegom is gekleed in een donkergrijs jacquet met wit overhemd. De stropdas heeft een warmrode kleur en een okerkleurig vestjasje completeert het geheel.

Bij het kerkelijk huwelijk zijn er 2 bruidsmeisjes: Magali Söhngen (zusje van de bruid) en Loes Korthals (vriendin van de bruid) en 3 bruidskinderen: Anna (dochter van Maurits en Marilène), Isabella (dochter van Bernhard en Annette), Julie Hoppenbrouwers (nichtje van de bruid)
De bruidsmeisjes zijn gekleed in een zwarte lange rok met een okerkleurige blouse. De kleur van de blouse is dezelfde als die van het vestjasje van de bruidegom. De bruidskinderen dragen jurkjes van dezelfde stof als de jurk van de bruid.
© foto's met toestemming van ppe-agency

Geen opmerkingen:

Een reactie posten