dinsdag 21 mei 2013

Gast koningin Beatrix

De op 1 na belangrijkste gast koningin Beatrix droeg schitterende kleding. Ik denk dat haar kleren ontworpen zijn door Sheilla de Vries maar weet dit niet zeker.

Het begon allemaal op 29 april. Toen was onze koningin en nu prinses voor de laatste keer gastvrouw als de koningin van Nederland.  Ze koos voor een prachtige paars gebloemde jurk. Hier over heen had zij een stola wat een favourit van haar geworden is. Een paars tasje van dezelfde stof als haar jurk maakt haar outfit helemaal klaar. Een prachtig diadeem, op de foto's is helaas niet zo veel van het diadeem te zien. Al met al een prachtige creactie voor de laatste avond koningin zijn!

Toen brak 30 april aan. Een dag die ons nog lang in herrinering zal blijven. De koningin-prinses straalde op deze mooie dag. Ook op deze dag droeg zij schitterende creaties. 's morgens om 10 uur in de mozeszaal in Amsterdam. Hier deedt zij afstand van haar koningsschap en vanaf dit moment heeft Nederland weer een koning. Ook nu droeg ze een paarse creatie. Een soort jasje of blouse met een rok. Een mooie ketting en een prachtige broche voor de laatste minuten van haar koningsschap. Op het balkon droeg zij dezelfde kleding.

De inhuldiging 's middags. Koningsblauw zo noemen wij de kleuren van de naaste familie van Willem-Alexander. Ook Beatrix deedt niet onder met haar prachtige blauwe jurk!
Het vertrek vanaf de dam woont ze ook in een blauwe creatie bij. Klik HIER voor foto's van haar en haar vriendin Renee Smith Roel!

1 opmerking: