woensdag 12 juni 2013

Het huwelijk van Madeleine en Chris 'O Neil

Op 8 juni 2013 stapten Madeleine en Chris 'O Neil in het huwelijksbootje. Ik hoop dat jullie in deze log alles vinden wat jullie willen weten en anders hoor ik het vast wel in een reactie! Geniet mee van de jongste gast op het Zweeds/Engelse huwelijk!
Prinses Madeleine droeg een jurk van Valentino. Dit was al voor het huwelijk bekend, al was dit een vergissing van het hof. De jurk die Madeleine in de avond op 8 juni droeg was een jurk die haar moeder al eerder gedragen had tijdens een uitreiking van de Nobelprijzen. Kroonprinses Victoria droeg tijdens de kerkelijke inzegening een jurk van Fadi El Khoury. Kroonprinses Mary droeg toen een ontwerp van Collette Dinnigan.  Prinses Marie Chantal heeft op 7 juni gekozen voor een ontwerp van Valentino en ze droeg tijdens het ja-woord een creatie van Oscar de la Renta.
Aan de linkerkant van het altaar is het Princess Elisabeth Hedvig Charlotta kroon uit 1778. De kroon stond ook op het doopvont toen prinses Madeleine gedoopt werd.

~De generale repetitie~

(Alle foto's zijn screenshots die van royaltykids zijn. Overname is dus verboden!)
Tante Madeleine moet in de kerk nog veel uitleggen aan Estelle. Al lijkt Estelle niet onder de indruk van het verhaal van haar tante tijdens de ceremonie gaat (bijna) alles goed. De kerk zelf vind ze veel interessanter dan het verhaaltje van haar tante! Haar (aanstaande) oom en haar tante geven elkaar een 'oefen ja-woord'.
 

 ~Het bruidsboeket~

 Prinses Madeleine's bruiloft boeket bestaat uit witte klassieke tuinrozen. Alle bloemen zijn wit en het boeket is gebonden in een cirkelvorm.
 Chris was erg zenuwachtig. Toen Madeleine binnenkwam kreeg hij het even moeilijk. Maar hij herstelde zich snel. Hij genoot zichtbaar van zijn mooie bruid!

 Estelle was best wel eigenwijs en deed lekker waar ze zelf zin in had. Van boos zijn tot mama achter na rennen, 'ik snap het toch niet'

 De bruidskinderen droegen witte jurkjes met een mintgroene strik of een wit bloesje met een mintgroene broek. De bruidskinderen waren erg schattig.
 Carl-Gustaf gaf Madeleine weg in de kerk aan haar (bijna) man.
 Victoria leest een gedeelte uit de bijbel voor en ook familie van hem komt aan het woord.


De officiële foto's!
Het is een uitgebreide log geworden. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben! Willen jullie mij vertellen wat je ervan vindt? Ik vind het erg leuk om het te weten!
© kongehuset.se en screenshots van royaltykids

7 opmerkingen:

 1. Dit was echt genieten, wat een geweldig leuke uitgebreide log! Ook echt hele leuke collages! Zo leuk dat Estelle er ook bij was! Die foto's van het oefenen zijn ook echt heel erg leuk (die had ik nog nooit gezien.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie en uitgebreide log over het fantastische huwelijk van Madeleine en Christopher O´Neill.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er prachtig uit Jacobien
  Maak je zelf al die foto's ?? erg mooi
  Bedankt voor je reactie op mijn blog
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ongelofelijk.. wat een ENORME log; hier zit heel erg veel werk in! Vooral alle foto's van Estelle zijn té schattig! Wat is ze toch lief! Je hebt er echt iets fantastisch van gemaakt! Het is een stralend bruidspaar, een prachtige bruid ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arida, Wills, Janny en Jenny,
  Bedankt voor al jullie lieve reacties ik geniet er echt van! Ik heb deze foto's niet zelfgemaakt maar het zijn wel (zelfgemaakte) screenshots;) Er zat zeker veel tijd in Jenny! Ik heb er van zaterdag tot woensdag aangewerkt (zondag niet)!

  Groetjes Jacobien (beheerster van royaltykids)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag gedaan! Je hebt het echt verdient, het is echt superleuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie log! Leuk die collages heb je van dr screenshot gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen