dinsdag 2 juli 2013

Een nieuwe oranjetelg!

Gisteren, op 1 juli, om 2 minuten over half 2 is Willem Jan Johannes Pieter Floris geboren. Zijn roepnaam is Willem Jan. Hij is geboren in het Bronovo ziekenhuis te Den Haag. De ouders over hun zoon: "Wij zijn ontzettend gelukkig en heel erg dankbaar met de geboorte van onze zoon Willem Jan".
Willem Jan woog bij zijn geboorte 3650 gram. Hij is de eerste zoon en het derde kind van Floris en Aimee van Vollenhoven. Ook is hij het elfde kleinkind van prinses Margriet en prof. Pieter van Vollenhoven. Hij heeft 2 oudere zussen Magali en Eliane. Ook is er door Floris een foto van Willem Jan gemaakt. Hij wordt vastgehouden door zijn oudste zus Magali en Eliane kijkt vertederend toe.
Op 9 oktober 2007 is zijn oudere zus Magali om 7 minuten over half 5 ter wereld gekomen. Zij krijgt de doopnaam Magali Margriet Eleonoor. Zij is geboren in het VU Ziekenhuis te Amsterdam. Magali woog bij haar geboorte 3850 gram, dus 200 gram meer dan haar broertje. Magali is het eerste kind en de eerste dochter van Floris en Aimee van Vollenhoven. Ook is zij het zevende kleinkind van prinses Margriet en prof. Pieter van Vollenhoven. Haar ouders over haar geboorte:"Wij zijn intens gelukkig met de komst van ons lieve kindje. Het is een overweldigend gevoel van grote dankbaarheid en blijdschap". Magali is gedoopt, hier staat ze met haar ouders en grootouders. Haar zusje Eliane wordt gedoopt en grote zus kan dan natuurlijk niet ontbreken! En als papa en mama naar een huwelijk gaan wil ik graag mij, jij toch ook? En als ik een broertje krijg wil ik hem super graag vast houden, maar dat snap je natuurlijk wel!

Op 5 juli 2009 is zijn oudere zus Eliane om 10 voor 2 geboren. Haar volledige naam is Eliane Sophia Carolina. Ook zij is geboren in het VU Ziekenhuis te Amsterdam. Eliane woog bij haar geboorte 4050 gram en dus 400 gram meer dan haar pasgeboren broertje. Zij is het tweede kind en de tweede dochter van Floris en Aimee van Vollenhoven. Ook is zij het tiende kleinkind van prinses Margriet en prof. Pieter van Vollenhoven. Floris en Aimee: "Wij zijn ontzettend dankbaar en intens gelukkig met de komst van ons dochtertje en zusje van Magali". De eerste foto's zijn gemaakt door Floris en?? en verspreid door de RVD. Eliane heeft ook veel leuke momenten om aan jullie te laten zien. Eerst gaat ze met papa en mama mee naar de doop van haar neefje Pieter van Vollenhoven. Daarna is zij aan de buurt. Opa's en oma's staan er graag om heen en ook koningin Beatrix ontbreekt niet. Als laatste mag zij vorig jaar (2012) ook nog bruidsmeisje zijn bij het huwelijk van Carolina en Albert. Carolina is ook haar peettante.

© RVD, koninklijkhuis.nl, tekst en informatie van royaltykids

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Vooral na 2 dochters is het erg leuk!! Ik hoop dat we ze nu weer wat meer gaan zien! Dat zal wel niet al hebben we zijn doop nu weer in het vooruitzicht!

   Verwijderen
 2. wat een superleuke collages!
  Het zou erg leuk zijn als er vaker foto's van hun komen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk nieuws! Lief jochie is het! Leuk dat er al een foto is vrijgeven! Ik vind alleen de naam wat ouderwets na Magali en Eliane.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De naam past inderdaad niet helemaal bij de namen van zijn zusje, maar ze hebben er zelf voor gekozen en zij zullen er vast heel blij mee zijn! Al had ik eerlijk gezegd wel een aparte naam verwacht, en jij?

   Verwijderen
 4. Erg leuk gedaan, met de extra info en vrolijke collage's van de twee grote zusjes erbij. Ik vind het super dat het een jongetje geworden is.

  BeantwoordenVerwijderen