maandag 8 juli 2013

Royaltykids nieuws en extra!

Ook is er bekend gemaakt dat Kate en William niet de enige zijn die een baby verwachten. Ook Zara Phillips en haar man Mike Phillips verwachten een kindje. Zara is uitgerekend in 2014. Koningin Elisabeth heeft 1 dochter namelijk prinses Anne. Anne heeft ook 1 dochter zij heet Zara. Zara is de 14e in de lijn van troonopvolging. Zara en Mike zijn in 2011 getrouwd en zijden toen voorlopig nog niet aan kinderen te denken. Inmiddels zijn ze van gedachten verandert en verwachten ook zij een eerste kind. De baby wordt het 4e achterkleinkind van de Engelse koningin en het derde kleinkind van Anne. Andere kleinkinderen van Anne zijn Savannah en Isla. Dat zijn de kinderen van Peter en Autum Kelly.
Marie en Joachim zijn al op vakantie. Zo konden we hun kinderen Athena en Henrik weer eens zijn. Athena is echt al groot geworden. Ook zet zij al haar eerste stapjes. Mama en Henrik een handje en wandelen maar! Maar grote broers mogen natuurlijk niet je speelgoed afpakken. Fijne vakantie royals!

Binnenkort is er weer een log van Anja, een log over verschillende fotosessies en uiterlijk volgende week maandag kun je de antwoorden van de quiz inleveren! Vergeet het niet!!


4 opmerkingen:

  1. Nou, ik heb echt genoten van de video over prinses Elisabeth. Wat leuk om die beelden te zien!! Tjonge, wat is Athena weer gegroeid, Henrik trouwens ook. Athena is ook veranderd. Leuk gedaan weer met deze zonnige collage's.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke log! Athena wordt echt groot!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk filmpje! en hele leuke collages Henrik en Athena zijn echt groot geworden :-)

    BeantwoordenVerwijderen