dinsdag 29 oktober 2013

Nieuwtjes afgelopen periode!

Een herinnering aan de Nederlandse koninklijke kinderen quiz en collagewedstrijd! Doe ook mee!

Disney, reactie en doop in deze log. Maria-Teresa is samen met haar kleinzoons Gabriel en Noah naar het Disneypark in Parijs, Frankrijk, geweest. Helaas zijn deze foto's niet meer geplaatst in de opa en oma log, maar hier zijn ze dan alsnog! Ook is er na de eerste 4 officiële doopfoto's van George nog een foto van hem en zijn ouders vrijgegeven. Ik vind dit echt de mooiste! De vertederende blik van de ouders en de gulle lach van George. Ook is er een 500e reactie geplaatst! Benieuwd door wie? Kijk en lees dan snel verder!

Wow wat is George groot geworden als je het gaat vergelijken! Ook heeft hij inmiddels al wat meer haartjes op zijn hoofd! Een gulle lag in plaats van een slapend prinsje dat alle aandacht niet zo nodig blijkt te vinden. Hopelijk gaan we nog veel meer foto's van George zien!

Maria-Teresa is trots op haar kleinzoons! Dat is ook op deze foto's wel weer te zien. Geweldig dat we de jongens weer eens zagen. Van mij mag Maria-Teresa wel vaker zulke tripjes met Noah en Gabriel doen.

Mariska, http://thedutchroyalfamily.nl, plaatste de 500e reactie op royaltykids! Mariska super bedankt voor al jouw reacties en natuurlijk deze bijzondere 500e! Mariska heeft een site over de Nederlandse koninklijke familie. Als je die nog niet kent dan wordt het de hoogste tijd om er snel een kijkje te gaan nemen!
© royaltykids

2 opmerkingen: