dinsdag 15 oktober 2013

Opa en oma deel 4

In het 4e deel van opa's en oma's zijn Pieter en Margriet aan de beurt. Erg onbekend zijn ze niet, maar hun kleinkinderen zien we wel wat minder. Pieter en Margriet zijn nu 11 keer opa en oma!
© royalty europe
 • Anna, Anastasia Margriet Josephine van Lippe-Biesterveld van Vollenhoven, is op 15 april 2001 in Amsterdam geboren en heeft dit jaar haar 12e verjaardag gevierd! Anna is gedoopt op 23 september 2001 in Amsterdam. Haar peetouders zijn prins Bernard en Caroline van Weede- van den Broek. Anna is de oudste dochter van Maurits en Marilène.
 • Isabella, Isabella Lily Juliana van Vollenhoven, is op 14 mei 2002 in Amsterdam geboren. Isabella vierde dit jaar alweer haar 11e verjaardag! Isabella is de oudste dochter van Bernard en Annette. Isabella is op 22 december 2002 in de kapel van Paleis het Loo gedoopt. Haar peetouders zijn prins Maurits, Jose Sekreve en Menno de Jong.
 • Lucas, Lucas Maurits Pieter Henri van Lippe-Biesterveld van Vollenhoven, is op 26 oktober 2002 in Amsterdam geboren. Hij hoopt deze maand zijn 11e verjaardag te vieren. Lucas is een zoon van Maurits en Marilène. Lucas is op 21 april 2003 in de kapel van Paleis het Loo gedoopt. Zijn peetouders zijn prins Pieter-Christiaan, Jeroen Pit en Emilie Pit- van Karnebeek.
 • Samuel, Samuel Bernhard Louis van Vollenhoven, is op 25 mei 2004 in Amsterdam geboren. Hij vierde dit jaar zijn 9e verjaardag. Samuel is een zoon van Bernard en Annette. Samuel is op 23 januari 2005 gedoopt in de kapel van Paleis het Loo. Zijn peetouders zijn prinses Margriet, prins Pieter-Christiaan, Marjolein Sekreve en Diederik de Rooij.
 • Felicia, Felicia Juliana Benedicte Barbara van Lippe-Biesterveld van Vollenhoven, is geboren op 31 mei 2005 te Amsterdam. Dit jaar vierde zij haar 8e verjaardag! Felicia is de jongste dochter van Maurits en Marilène! Felicia is gedoopt op 5 februari 2006 in de kapel van Paleis het Loo. Haar peetouders zijn prins Constantijn, prins Floris en Barbara Ruding.
 • Op 9 juni 2006 werd bekend gemaakt dan Pieter-Christiaan en Anita hun eerste kindje verwachten! Op 28 november 2006 om 6 uur in de morgen is Anita bevallen in het Onze Lieve Vrouwe gasthuis te Amsterdam van een gezonde dochter! Emma, Emma Francisca Catharina van Vollenhoven, is net als haar andere neven en nichten gedoopt in de kapel van Paleis het Loo. Emma is gedoopt op 25 augustus 2007, dit is ook de trouwdag van haar ouders. De peetouders van Emma zijn: prins Bernard, Caroline van der Toorn, Evert-Jan Wamsteker en Alexandra gravin de Witt.
 • Magali, Magali Margriet Eleonoor van Vollenhoven, is geboren op 9 oktober 2007 in Amsterdam. Magali is de Franse naam voor Margriet. Op 20 april 2008 werd zij gedoopt in de kapel van Paleis het Loo. Haar peetouders zijn: prins Bernard, Pieter van Voorst, Magali Söhngen en Loes Korthals. Magali is de oudste dochter van Aimee en Floris.
 • Benjamin, Benjamin Pieter Floris van Vollenhoven, is geboren op 12 maart 2008 in Amsterdam. Hij is het jongste kind van Maurits en Marilene! Benjamin is gedoopt op 2 november 2008 in de kapel van Paleis het Loo. De dienst is geleid door prof. dr. Anne van der Meiden.
 • Op 15 mei 2008 kondigde Anita en Pieter-Christiaan aan dat ze hun tweede kindje eind november 2008 verwachten. Op 19 november 2008 is Anita bevallen van een zoon, Pieter. Zijn volledige naam is Pieter Anton Maurits Erik van Vollenhoven. Hij is geboren om 2 minuten over half 2 's nachts in het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag. Ook hij is gedoopt in de kapel van Paleis het Loo in Apeldoorn op 20 september 2009. De dienst is geleid door dominee E. C. Roos, predikant te Den Haag. Zijn peetouders zijn opa Pieter van Vollenhoven, prins Maurits, Anouk van Deur en Sandra Chollet.
 • Eliane, Eliane Sophia Carolina van Vollenhoven is geboren in Amsterdam op 5 juli 2009. Eliane is gedoopt in de kapel van Paleis het Loo op 28 maart 2010. Haar peetouders zijn prins Maurits, prinses Carolina, Hans Söhngen en Ike de Rooij-van Haaren. Haar ouders zijn Floris en Aimee van Vollenhoven.
 • Willem Jan, Willem Jan Johannes Pieter Floris, is op 1 juli 2013 in Den Haag geboren. Hij is het jongste kind van Aimee en Floris.
De mooiste foto momenten:
6 opmerkingen:

 1. Een hele leuke log heb je ervan gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke uitgebreide log,
  en hele leuke collages!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je er weer iets moois van gemaakt. Ik vind het thema ook zo leuk, altijd mooi om opa's en oma's met kleinkinderen te zien, zeker ook prinses Margriet en prof. mr. Pieter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie log is het geworden! Met veel leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzichtje.

  Klein puntje van onjuistheid. Benjamin is het jongste kind van Bernhard en Annette.

  BeantwoordenVerwijderen