zaterdag 16 november 2013

Amalia en Alexia in de sneeuw!

Amalia is 2 jaar oud als zij voor het eerst onder het oog van de media in Lech verblijft. Zij poseert uitgebreid met haar ouders en haar oma voor de pers. Een lief, klein en eigenwijs meisje krijgen wij te zien.
Een klein speldje in haar korte haartjes om niet heel de tijd van die lastige haren in je gezicht te hebben samen met een schattig blauw skipakje die Alexia in 2008 zou gaan dragen en Ariane in 2009. Zoals de zusjes heel veel skipakjes herdragen.
Het zijn vooral trotse ouders en een vrolijke oma die hun kleindochter meenemen naar de sneeuw. Samen gaan ze een rondrit maken nadat ze gefotografeerd zijn, zodat de wensen van de Nederlanders, de pers en van hun zelf vervuld zijn.
Helaas brak ook bij dit fotomoment een tijd aan dat onze kroonprinses weer met haar ouders meeging om eindelijk van een welverdiende vakantie te gaan genieten!
___________________________________________________
Toen kwam ook de eerste fotosessie voor onze 2e prinses, Alexia. Alexia was toen een half jaar oud, maar zij had heel veel steun van haar jongere zusje Amalia. Amalia ging alles wat meer doorkrijgen en had de meeste plezier in alles wat er om haar heen gebeurde!
Eigenlijk is het veel te koud voor onze Alexia. En als ze dan begint te huilen troost haar zus Amalia haar met een lief kusje. Samen zitten ze op de slee, maar dit duurt niet lang. Mama Maxima pakt al snel haar jongste dochter op en troost haar.
Amalia is de koningin te rijk! Nu zit ze helemaal alleen op de slee en ze wordt getrokken door papa. Papa heeft nu alle tijd voor haar. Sleeën, sneeuwpoppen maken en poseren voor de media. Het lijkt allemaal heel gewoon, maar toch staat hier een aanstaande koning met zijn gezin!
 Dit keer zien we weer een trotse moeder. Deze keer poseert zij uitgebreid met haar, tot nog toe, jongste dochter. Papa Willem-Alexander geniet ervan om met zijn dochter Amalia zich in de sneeuw te vermaken. Dit tot de grootste pret van Amalia!
 Deze keer werd er veel meer tijd aan de media besteed. We kregen een heel 'normaal' gezinnetje te zien, die 'gewoon' op vakantie was. Er zijn heel veel gezinsfoto's gemaakt maar ook heel veel foto's van Amalia als 'grote zus'.
 Geduldig poseert het gezin op de slee, bij de sneeuwpop en nog even heel gewoon staand. Helaas kwam ook aan dit moment een eind, maar toen konden we gerust zeggen dat er weer geweldige foto's bij zaten!
© Met toestemming van PPE-agency

5 opmerkingen:

 1. Leuke log met mooie winterse foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke mooi gedaan, super dat je toestemming hebt om deze foto's te gebruiken. Alleen was Amalia nog maar eén jaar toen, bij de fotosessie van 2005 :) Wat een schattige prinsesjes waren Alexia en Amalia toch, leuk om de foto's terug te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk! Ik heb een beetje verkeerd gekeken, ik dacht dat het in december 2005 was en zelfs dan zou het nog niet kloppen! Bedankt voor je oplettendheid! Ik heb wel toestemming om de foto's te gebruiken maar de nieuwe foto's niet eerder dan 2 weken! In verband met de publicatie in tijdschriften.

   Verwijderen