vrijdag 8 november 2013

Marie en Joachim in de sneeuw

Marie en Joachim hebben een standaard skioord. Zij bezoeken graag Bretaye in Zwitserland. Dit jaar is ook de kleine Athene er voor het eerst bij. We zagen fantastische beelden in de sneeuw! Waar deze hele maand ook overgaat, de royaltykids in de sneeuw!

In 2010 ging Joachim met zijn 2 zonen, Felix en Nicolai, op de ski's. Toen bewees Felix maar weer eens hoeveel zijn jongere broertje Henrik eigenlijk wel niet op hem lijkt!In 2011 waren Joachim en Marie samen met inmiddels 3 zoontjes. Felix en Nicolai zijn de trotse halfbroers van Henrik!

Een trotse moeder Marie met haar kleine zoontje Henrik!

Henrik had het koud en keek niet met het vrolijkste gezicht!

Nog een lieve foto van moeder en zoon!

Felix en Nikolai zijn groot geworden in dat jaartje! Maar ze laten ook zien hoe lief hun kleine broertje is!

Papa Joachim met zijn oudste en jongste zoon.

Super lief!!

En dit jaar, 2012, was het gezinnetje weer uitgebreid. Deze keer was het niet nog een jongen, maar een heel lief meisje van bijna 1 jaar oud. Trotse ouders en trotse broers!

Ik hoop deze maand nog een heel aantal andere leuke foto's te laten zien, maar willen jullie ook deze maand weer zeggen welke fotosessies en van wie je wilt zien?

2 opmerkingen:

  1. Wat een lieve foto's van kleine Henrik en Athena, super leuk dat zij ook fotosessies doen in de sneeuw. Ik zou het leuk vinden om onze prinsesjes terug te zien op je blog en de Deense tweeling..

    BeantwoordenVerwijderen