dinsdag 3 december 2013

2 fotosessies van Vincent en Josephine

Vincent en Josephine sluiten de serie over winterse fotomomentjes af. 2 keer schitterden ze als een geweldige tweeling met hun familie in de sneeuw. De eerste keer was het wel wat koud, maar de beelden waren erg schattig.
 We zagen papa Frederik in beide jaren met zijn zoontjes Christian en Vincent. Vincent heeft soms traantjes op zijn wangen van verdriet, maar papa troost hem, keer op keer. Vincent geniet van de sleemomentjes met papa en Christian rollebolt door de sneeuw.
 Maar ook tijdens de vakanties zijn de kindermeisjes niet weg te denken. Als het fotomoment afgelopen komen de kindermeisjes de tweeling ophalen en gaan Mary en Frederik nog met de oudste 2 van de sneeuw genieten.
 Mary geniet van haar dochter, Isabella en Josephine. Isabella trekt haar moeder en zusje, Josephine, op de slee en het lukt haar om vooruit te komen. Maar het is toch wel erg zwaar...
 Het gezin maakt uitgebreid de tijd om te poseren voor de media. Waardoor wij weer geweldige foto's te zien krijgen. En hoe ouder de kinderen worden hoe meer activiteiten er tijdens de momenten komen en hoe meer afwisseling er in de foto's komt.
Helaas was dit het laatste deel van het maandelijkse thema: winterse fotomoment. Het thema van december is kerstkaarten, tenminste maandelijks thema, de mooiste kerstkaarten worden hier getoond. Binnenkort zal er weer een nieuwe collagewedstrijd komen. Ook hoop ik dat er weer een quiz aan komt! Hebben jullie nog ideen, foto's/scans van kerstkaarten dan zie ik ze graag in een reactie of in mijn mail(jacobien@kliksafe.nl).

© foto's met toestemming van http://ppe-agency.com

3 opmerkingen:

  1. Leuke log! En voor je 't weet is er al weer zo'n winterse fotosessie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke log, heb vooral ook genoten van je geschreven stukjes tekst erbij. De tweeling was echt schattig, bij de komende fotosessie zijn ze groot genoeg om voor lekker veel actie te zorgen, met hun broer en zus.

    BeantwoordenVerwijderen