vrijdag 6 december 2013

De nieuwe quiz en collagewedstrijd

De collagewedstrijd van november is gewonnen door Evaline (http://www.prinsjesenprinsesjes2011.punt.nl). Inmiddels kunnen jullie haar geweldige collage boven aan de website bewonderen. Evaline en alle andere deelnemers, hartelijk bedankt voor het meedoen. Evaline, een mooie collage voor de winnares in de maand december.
De nieuwe collagewedstrijd, van december, heeft het thema: 'broertjes/zusjes van de troonopvolgers'. Dit is namelijk en maandelijkse thema van januari. Zorg ervoor dat de collage gebruikt kan worden als kopfoto of nuttig is in een logje! Omdat dit thema al eerder aan bod gekomen is kunnen jullie ook kiezen uit het thema: 'de eerste schooldag voor een royaltykids'. Ook dit thema is al eerder aan bod gekomen, maar je moest er toen 1 kiezen, dus als je er één van deze twee gekozen hebt, kun je nu de andere doen.

De uitslag van de quiz:
Inmiddels zijn er 2 deelnemers over de 50 punten heen! Zij vinden binnenkort een collage in hun mailbox. Na de 50 is de volgende mijlpaal 200, succes weer dames!

Dan antwoorden van de vorige keer:
Antwoorden:
1. Noah
2. Elf 
3. Koningin Sonja 
4. Estelle
5. Paleis het Loo 
6. Amedeo
7. Eloise 
8. Prins Bernhard 
9.  Anastasia 
10. Farah Dibah Pahlavi 
11. Gustaf Adolf
12. Maria Teresa
13. Cecilia
14. Twee 
15. Nikolai
16. Rood
17. Ingrid
Zin: Wie is de koninklijke oma van infanta Leonor? Antwoord: Koningin Sofía van Spanje

De puntentelling:
Naam + Mail
Punten deze ronde:
Totaal aantal punten:
Anja van de Steen 

19
Lichelle Roozeboom 
18
55
Marije

23
Evaline

31
Jenny
18
57
Corina
16
44
Mariska

27
Klik op de afbeelding voor een groter formaat. Als er iets niet leesbaar is, dan hoop ik dat jullie even mailen.
Er is weer een fantastische nieuwe quiz. Bijna alle antwoorden kun je terug vinden als je de extra logjes in de maand november nog even doorleest. Ook deze quiz is gemaakt door Sanne, bedankt. Heel veel succes allemaal en ik zie de collages en de quiz inzendingen graag verschijnen in mijn mail (jacobien@kliksafe.nl)

4 opmerkingen:

 1. Wat ben je mooi in de Kerst stemming. erg mooi gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoop gauw weer mee te doen! Prachtige kopfoto is het geworden Evaline!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je site ziet er super uit! Heel mooi zo! Ik ga zeker weer mee doen met de quiz. De antwoorden stuur ik je vandaag nog op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tot wanneer mag ik meedoen, hopelijk volgende week nog? De quiz is weer geweldig leuk, Sanne is daar heel goed in. Mooie kopfoto heeft Evaline gemaakt!!! Ik vind het heel erg leuk en origineel hoe je met thema's werkt Jacobien.

  BeantwoordenVerwijderen