maandag 9 december 2013

Een opa en een zusje

In verband met het gebruiken van de foto's van ppe plaats ik nu pas het logje over 'een lief klein zusje' en 'op ziekenbezoek bij opa'. Op 22 november gingen Leonor en Sofia van Spanje op bezoek bij hun opa in het ziekenhuis. Het is niet de eerste keer dit jaar dat hun opa in het ziekenhuis ligt. Een paar dagen later, op 25 november, mocht Juan-Carlos weer naar huis. Carlos en Annemarie kozen voor deze datum om de eerste foto's van hun dochtertje naar buiten te brengen!
Wat mij opviel toen ik de foto's van Leonor en Sofia zag is dat ze erg groot geworden zijn! Het worden echt al 2 dametjes die precies weten hoe ze moeten poseren voor de media. 
 Letizia heeft 2 lieve dochters. Allebei hadden ze een mooie en warme, blauwe winterjas aan. Ook zijn we van Letizia gewend dat ze altijd iets 'speciaals' in de haren van haar dochters doet.De mooie foto's van Carlos en Annemarie met hun dochtertjes Luisa en Cecilia zijn gemaakt door Jeroen van der Meyde. Cecilia is nog steeds een heel klein baby'tje, maar gelukkig is ze nu wel samen met mama weer thuis. Cecilia is geboren op 17 oktober. De foto's zijn een maand later gemaakt op 17 november. Op 22 november kwamen ze terecht op ppe. We zagen fantastische foto's. Zo zagen we net als de vorige keer een foto met een trotse papa en mama.
Ook zaten er deze keer foto's bij van de 2 zusjes. Zij lieten ons geweldig zien hoe trots ze op elkaar zijn.
Cecilia merkt niet zoveel tijdens de gezinsfoto's en slaapt rustig verder op haar moeders arm.
Klik HIER om de foto's te bekijken. De collages zijn verwijderd i.v.m. auteursrechten die niet bij ppe liggen.
© foto's met toestemming van ppe

2 opmerkingen: