zaterdag 18 januari 2014

Een Engelse royaltykids geboren!

Op 17 januari kregen Zara en Mike Tindall hun eerste dochter. Haar namen zijn nog niet bekend gemaakt. Het meisje is geboren in het Gloucestershire Royal Hospital. Mike Tindall was bij de geboorte aanwezig. Het meisje woog bij haar geboorte 3515 gram.

Koningin Elizabeth, haar man Phillip, prinses Anne, haar man Mark Phillips, meneer Phillip Tindall en mevrouw Linda Tindall zijn erg blij met het nieuws, zo werd gemeld. Prinses Anne verwelkomde haar 3 kleinkind. Ook is het de derde kleindochter. Het kleine meisje is het 4e achterkleinkind van de koningin. Het meisje is de 16e in de lijn van de troonopvolging.
(17 januari 2013) Mike Tindall liet een berichtje op twitter achter: 'Thanks so much for all your kind messages. Definitely the best day of my life today, so happy! The girls are both doing great.' Uit dit berichtje kunnen we opmaken dat het zowel met Zara als met haar dochter goed gaat. Tevens zegt Mike dat dit de beste dag van zijn leven is en dat hij heel gelukkig is.


Update (23 januari 2014):
Mike Tindall: ''Voor iedereen die heeft gevraagd wat de naam van onze dochter is, het is Mia Grace Tindall.''
© screenshots van royaltykids, (vertaald door royaltykids)

3 opmerkingen:

  1. Heel leuk nieuws!! Je hebt er een mooie log van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het blijft mooi, de geboorte van een kindje. Een dochtertje voor Zara & Mike, leuk hoor. Ik vind het super dat je zelfs screenshots hebt gevonden van Zara als baby. Ze was ook zo kaal, net als Savannah en Isla..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig nieuws en zover ik weet, de eerste Koninklijke baby in 2014. en je hebt er een mooie log van gemaakt. Mijn complimenten

    BeantwoordenVerwijderen