maandag 3 februari 2014

Baby nieuws!

Dit is weer een logje met baby nieuws en andere gebeurtenissen. Wie DEZE pagina in de gaten heeft gehouden weet over wie ik het heb als ik zeg Tassilo Heinrich Christian. Deze lieve jongen is geboren op 24 december en over hem wil ik beginnen. Er verschenen 2 leuke foto's van hem en zijn ouders. Klik hier en hier om ze te bekijken.

Het lijkt erop alsof 2014 weer een jaar wordt van koninklijke baby's. Zaterdag avond is door een woordvoerder bekend gemaakt dat prinses Carolina ook in blijde verwachting is. In het voorjaar van 2014 hoopt Irene dus weer oma te worden.

Prinses Kate was op vakantie met haar zoontje George. William kon niet mee in verband met zijn studie. Hello plaatste in zijn tijdschrift mooie foto's van Kate en George.

Andrea en Tatiana, de ouders van Sacha, gaven elkaar op 1 februari het jawoord. Er waren 300 gasten aanwezig. De trouwjurk was ontworpen door Valentino.
Kerk waar ze getrouwd zijn
Een bruidsmeisje met hun hond (ik heb nog geen screenshots van het paar kunnen maken)

Prinses Estelle mocht met haar ouders mee naar Umea. Ze liet zich als een echte prinses rond sleeën en genoot van alle aandacht.


Hashem van Jordanie vierde in januari zijn 9e verjaardag. Rania feliciteerde hem op twitter en plaatste daar 2 foto's van haar jarige man en zoon. De jarige prins werd deze dag speciaal door zijn ouders opgehaald.

Deze maand maakten Carlos en Annemarie bekend dat hun dochtertje Cecilia in April gedoopt zal worden. Cecilia wordt gedoopt in de kathedraal van Piacenza (Italië). De bisschop van deze stad, Mgr. Gianni Ambrosio, zal de doop voltrekken.

Er kwam verdrietig nieuws voor de Noorse royals. En dan met name voor Martha-Louise en haar gezin. De vriendin van Martha-Louise en de peetmoeder Emma Tallulah Behn, Sætre Håtun, is op 21 januari overleden op 41-jarige leeftijd. Martha-Louise en Ari Behn namen hun kinderen mee naar haar begrafenis. Ook Haakon en Mette-Marit woonden de begrafenis bij. Martha-Louise schreef een uitgebreid stuk over haar vriendin op facebook waarin ze haar 'liefdesgodin' noemde.

1 opmerking: