dinsdag 25 februari 2014

Paola ten Cate 3 jaar!

Paola ten Cate viert vandaag haar 3e verjaardag. Paola werd op 25 februari 2011 om 18:05 geboren in het Bronovo ziekenhuis te Den Haag. Paola woog bij haar geboorte 2825 gram. Paola heeft een zusje, Julia. Op 20 maart verschenen de eerste foto's van Paola. Er verscheen een foto van een trotse moeder met 2 dochters, een foto van de kleine Paola met haar ouders en een foto van de ouders met hun 2 lieve dochters.
Op zondag 18 september 2011 is de kleine Paola gedoopt in de Willibrorduskerk te Wassenaar. Haar peetouders zijn Paul Westerman, Paul Lodder en prinses Laurentien. Een groot deel van de koninklijke familie was aanwezig. Paola droeg de doopjurk die prinses Margriet ook gedragen heeft. Paola geniet samen met haar ouders van het koninklijke landgoed de Horsten. Willem-Alexander en Maxima wonen er niet als enige royal. Ook Margarita & Tjalling en Floris & Aimee wonen er. Handig als er oppas voor de kleintjes gezocht moet worden!
Paola komt heel af en toe in de schijnwerpers. Gelukkig nemen haar ouders haar mee naar de doop van haar nichtje Luisa en speelt ze een heel belangrijke rol op het huwelijk van haar oom Jaime. Ze is bruidsmeisje op 5 oktober 2013. Er zijn dus nog redelijk nieuwe foto's van het 'prinsesje'.
© foto's met toestemming van ppe-agency en een screenshot van royaltykids

1 opmerking:

  1. Wat een leuke verjaardagslog! Ik vind Paola echt een schattig meisje..

    BeantwoordenVerwijderen