donderdag 20 februari 2014

vrolijke fotomomenten...

In verband met de vakantie publiceerde ik eerst alleen de titel, maar nu wil ik er toch wel iets meer van maken. Foto's van de fotomomenten mag ik nog niet plaatsen maar kom daar over een weekje weer voor terug. In deze vakantie week is er veel gebeurd rondom de royaltykids. Zo beleefden de Deense prinsjes en prinsesjes een fotomoment in Villars en Verbier op 13 en 14 februari. De Nederlandse prinsjes, prinsesjes, graaf en gravinnetjes poseerden op 17 februari. De dag waarop het precies 2 jaar geleden was dat Friso hier een ongeluk kreeg. We kregen ook Mabel en haar dochters weer te zien.
--Foto's/screenshots komen nog--

Op 14 februari, valentijnsdag, ontmoetten Amedeo en Lili de paus. Hij sprak een kort toe. Amedeo en Lili (Elisabetta Maria) Rosboch von Wolkenstein, lieten op 15 februari weten verloofd te zijn. Hier werd Lili ook aan de pers voorgesteld waar de hele familie bij was. Lili is het enige kind van Ettore Rosboch en Lilia de Smecchia.
--Screenshots van de verloving komen nog--

Daarnaast was er ook nog blij babynieuws! Er zijn 2 meisjes geboren in de vakantie. Op 20 februari 2014 om 10:41 (lokale tijd) beviel prinses Madeleine van een dochter. De naam van het babytje is nog niet bekend. Moeder en dochter maken het goed. Er zijn ook nog geen foto's van de baby. Wel heeft een trotse papa een voetafdruk op zijn arm. Vandaag had Chris een persconferentie waarin we te weten zijn gekomen dat de baby 3150 gram woog bij de geboorte. Haar lengte was toen 50 cm. De ouders van de baby weten de namen al, maar mogen hier nog geen verdere mededeling over doen. Morgen (op 23 februari) heeft de koning de eer om de namen aan te kondigen. Chris zei dat het meisje leek op haar moeder, waar hij heel erg blij mee was. Chris was ook bij de geboorte aanwezig.

Een dag later, op 21 februari 2014, beviel prinses Victoria van een dochter. Het meisje kreeg de namen Zita Klara. Ze is vernoemd naar een oudtante van Jaime, keizerin Zita, en naar de oma van Viktoria, Klara Killerman. Zita is geboren om 12:40 in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Bij haar geboorte woog de kleine meid 3626 gram. Moeder en dochter maken het allebei goed. Nu maar hopen op mooie foto's van deze 2 meisjes!
© screenshots van royaltykids

1 opmerking:

  1. Komen deze vrolijke fotomomenten nog, want ik ben wel benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen