woensdag 12 maart 2014

Benjamin is 6 jaar!

Hoera, Benjamin is alweer 6 jaar. De tijd vliegt voorbij. We zien Benjamin natuurlijk niet zoveel, maar intussen hebben we een heel aantal foto's van hem kunnen verzamelen. Benjamin gaat volgend schooljaar (waarschijnlijk) in groep 3 beginnen. Wie weet, krijgt royaltykids er dan wel een jonge koninklijke bezoeker!
Benjamin na zijn doop
Het zal een vreemde verjaardag voor hem zijn. Wij weten niet precies hoe het nu met zijn vader is. We hopen dat Benjamin ondanks deze situatie toch een fijne dag mag hebben om zijn 6 kaarsjes uit te blazen.
Foto uit 2008
12 maart 2008 is de dag van zijn geboorte. Het baby'tje zou een zo'n gewoon mogelijk leventje gaan leiden, zoveel mogelijk buiten de publiciteit. Maar af en toe moet ook Benjamin eraan geloven. Een doop van een neefje of nichtje of een huwelijk in de familie zorgt ervoor dat hij ook even naar ons moet lachen.
Benjamin staat bij zijn moeder, Annette
Vandaag viert ook Gabriel zijn verjaardag. Hij wordt vandaag alweer 8 jaar. Het worden grote prinsjes. Zijn moeder is nu 29 jaar, dus misschien komt er nog wel een broertje/zusje bij. Gabriel is in Geneve, Zwitserland, geboren. Zijn volledige naam is Gabriel Michael Louis Ronny. Op 21 september 2007 kreeg hij er een broertje bij. Noah Guillaume heet hij. Gabriel en Noah wonen nu in Londen.
Een recente foto van Gabriel
© RVD, koninklijkhuis.nl, Groothertogelijk Hof, monarchie.lu

1 opmerking:

  1. Wat worden veel kinderen al groot! Leuk om de baby foto's van Benjamin weer eens te zien!

    BeantwoordenVerwijderen