maandag 17 maart 2014

Vrolijk fotomoment in Verbier

Op 14 februari waren er veel camera's aanwezig in Verbier, want de Deense prinsjes en prinsesjes, Christian, Isabella, Vincent en Josephine, poseerden voor hen. Natuurlijk waren ook hun ouders aanwezig. Er werden verschillende foto's gemaakt, maar echt poseren was er niet bij. Er werd 1 keer met het gezinnetje geposeerd en 1 keer met een reddingshond. Verder mocht de media foto's maken van het sleeën en het skiën.
 Hoewel er in de voorgaande jaren bij de tweeling nog wel eens een traantje te voorschijn kwam, toverden ze dit jaar grote glimlachjes op hun gezichtjes. Ze genoten van de sneeuw en van de aandacht die ze van de media kregen. De vraag of ze even wilde lachen of wilde kijken werd vaak gesteld. 
 Josephine genoot samen met haar moeder van sleeritjes. En als ze uit de slee valt spartelt ze met haar moeder door de sneeuw. Het lijkt een heel gewoon gezinnetje, doordat ze niet 'gewoon' poseren, maar doorgaan met hun eigen activiteiten.
Geniet van de mooie foto's die gemaakt zijn in de sneeuw:


© foto's met toestemming van ppe-agency

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk verslagje van deze leuke fotosessie. De skipakken zijn zo vrolijk gekleurd en de tweeling was echt op hun best :)

    BeantwoordenVerwijderen