zaterdag 19 april 2014

Cecilia gedoopt!

2 weken geleden, op zaterdag 5 april, is prinses Cecilia de Bourbon-Parma gedoopt in Piacenza. Cecilia is gedoopt door bisschop Gianni Ambrosio.  Haar oudere zus Luisa is in 2012 in Parma gedoopt. De ouders hebben voor deze plaatsen gekozen, omdat hun vader hertog van deze plaatsen is. De peetouders waren prinses Beatrix, prinses Margarita, Hans Gualthérie van Weezel en Véronique Kakebeeke-Gualthérie van Weezel.
Prinses Cecilia was heel zoet tijdens haar doopdienst, maar haar zusje Luisa had er niet zo veel zin in. Huilend kwam ze de kerk in en ze heeft verder de hele dienst gehuild. Papa en mama hebben het gelukkig voor elkaar gekregen om een lachende Luisa uit de kerk te laten zien. Cecilia liet alleen even van zich horen toen het water uit de rivier de Jordaan op haar hoofdje terecht kwam.
Viktoria en Jaime kwamen ook naar de doopdienst van hun nichtje. Ze hadden nog niet nagedacht over de invulling van de doop van hun eigen dochtertje, maar hoopten in Piacenza hier ideeën over op te doen. Viktoria droeg een leuk paars jurkje. Annemarie droeg een gele creatie. Margarita verscheen in een roze creatie van Addy van den Krommenacker.
Het gelukkige gezinnetje...
Een trotse oma Irene ontfermt zich over haar kleindochtertjes Julia en Paola ten Cate.

© foto's met toestemming van ppe-agency

Geen opmerkingen:

Een reactie posten