donderdag 17 april 2014

Victoria en Estelle bij de kikker tentoonstelling

Op 16 april opende Victoria een nieuwe tentoonstelling in Stockholm. Het was wel een hele bijzondere tentoonstelling, een tentoonstelling van bedreigde kikkersoorten. Victoria opende het aquarium door een kikker op zijn plaats te zetten. Daarna tilde ze haar dochtertje op zodat ook zij van de kikker kon genieten.
 Prinses Estelle hielp haar moeder een handje toen de kikker in zijn aquarium moest. Op de vraag van haar moeder waar ze hem neer moest zetten weet ze op de tak. Victoria kon een kleine lach niet onderdrukken en deed wat haar dochter zei.
 Daarna hield de directeur een korte toespraak. Prinses Estelle zat heel geboeid te luisteren en heeft van haar ouders geleerd dat ze heel steel moet zijn als iemand anders praat, en dat kon ze wel.
 Er was zoveel te zien dat ze even niet luisterde maar lekker om haar heen ging kijken. Aan haar moeders hand stond ze best veilig.
 Het was een heel goed uitje voor Estelle. Ze leerde niet alleen hoe mama een opening verrichte, hoe ze moest luisteren en hoe ze overal naar moest kijken, maar ze leerde ook nog iets over de bedreigde kikkersoorten.
 Gespannen volgde ze alle bewegingen van de kikkers, want een beetje spannend vond ze het nog wel. Gelukkig was haar moeder in de buurt.
 Prinses Estelle kreeg een mooi aandenken van dit uitje. Ze kreeg een kikkerknuffel. Daarnaast kregen zij en haar moeder ook nog een echte kikker, maar deze blijven wel in het aquarium. Thuis bij papa en mama, daar passen natuurlijk geen kikkers bij!
© screenshots van royaltykids

Geen opmerkingen:

Een reactie posten