maandag 26 mei 2014

Charles en Melissa 2 jaar getrouwd...

Op 26 mei 2012 stapten Charles en Melissa in het huwelijksbootje. Je zult je misschien wel afvragen waarom ik hier aandacht aan besteedt. Misschien kun je je nog herinneren dat ik door middel van een pol gevraagd heb wat jullie nog graag aan extra logjes op mijn site wilde zien. De uitslag was duidelijk, adellijke huwelijken.
Graaf Charles Alexander, graaf von Faber-Castell is in 1980 geboren in Zwitserland. Zijn ouders zijn Anton-Wolfgang, graaf von Faber-Castell en Carla Mathilde Lamesch. Melissa is in 1984 in Turkije geboren. Haar ouders zijn Necmettin Elyeşil en Maria. Charles moeder overlijdt in 2010 en heeft het huwelijk dus niet meer bij kunnen wonen.
In 2009 leerde het paar elkaar, door middel van een studie, kennen. Melisa studeerde aan de Parsons The New School for Design terwijl Charles afstudeert aan de Columbia Business School. Allebei studeerden ze in New York. Op 7 mei 2011 maakt het paar bekend dat ze verloofd zijn.
De bruid draagt een fantastische jurk van Eva Cavalli. Semi Dede uit Neurenberg kreeg de eer om de bruid een koninklijk kapsel te geven. Hoewel het burgerlijk huwelijk al voltrekken was op 30 september 2011 vond de kerkelijke inzegening pas plaats op 26 mei 2012. Het paar trouwde in de  Martin-Luther-Kirche in Stein. De dienst werd geleid door Pfarrer Tobias Wittenberg.
Het paar sprak ook nog even met de media, die rijk aanwezig was. De officiële foto's werden in de openlucht gemaakt waar ook verschillende fotografen aanwezig waren.
Er waren veel mensen op dit huwelijk af gekomen. Tenstlotte gebeurd het ook niet elke dag dat er een graaf trouwt..

 
© foto's met toestemming van ppe-agency.com en screenshots van royaltykids

Geen opmerkingen:

Een reactie posten