woensdag 25 juni 2014

Bijzondere nieuwtjes!

© foto van koningin Rania, op de feestelijke dag met trotse ouders
Jordanië
Prinses Iman, de dochter van Rania en Abdullah, is afgestudeerd aan de middelbare school. Mama Rania hield voor deze gelegenheid een toespraak in het Engels en in het Arabisch. Iman studeerde op de Iman High School.
© screenshot van royaltykids tijdens de toespraak
Zweden
Victoria en Daniel konden het niet over hun hart verkrijgen om hun lieve meisje alleen bij de nanny in Zweden achter te laten. Daarom is prinses Estelle meegereisd naar IJsland. Ook de nanny is mee. Estelle zal geen deel uitmaken van het officiële programma, zo is bekend gemaakt.
Denemarken
De Noorse royaltykids zijn niet de enige die volgend schooljaar van school moeten veranderen. Ook prins Nikolai van Denemarken gaat van school veranderen. Hij gaat niet naar een privéschool maar naar de kostschool Herlufsholm Næstved in het zuiden van Kopenhagen. Nikolai rond dit schooljaar zijn 9 basisschooljaren af en gaat dus van school veranderen. Nikolai gaat op deze school een 3-jarige opleiding volgen. Deze school hoopt volgend jaar ook zijn 450 jaar bestaan te gedenken.

1 opmerking:

  1. Goed om te zien dat je nog steeds volop aan het bloggen bent. Hopelijk vind ik nu weer genoeg tijd om vaker bij je langs te komen. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen