zaterdag 21 juni 2014

De kleine George in de schijnwerpers...

Prins George ging samen met zijn moeder naar de jaarlijkse Jerudong Trophy polowedstrijd voor het goede doel. Hun komst had een speciale reden want papa William deed ook mee met de wedstrijd en ook oom Harry nam deel aan deze wedstrijd. Kate en George moedigde hen aan...
Deze wedstrijd werd op 15 juni 2014 gehouden. George kwam dus met zijn ouders op Vaderdag in het nieuws. De media kreeg er maar geen genoeg van om foto's van George te maken, want hij zette zijn eerste stapjes in de publiciteit.
Tijdens zijn onvaste stapjes schopt hij elke keer tegen zijn eigen bal. Mama Kate helpt een beetje om overeind te blijven en als hij valt is mama in de buurt om hem weer overeind te helpen. George is inmiddels 10 maanden oud.
Daarnaast kwam er nog meer nieuws over dit kleine prinsje. The Royal Mint slaat ter ere van zijn eerste verjaardag op 22 juli een herdenkingsmunt ter waarde van 5 pond. Koningin Elizabeth was de persoon die de opdracht gegeven heeft om een zilveren munt hiervoor te maken. Zij heeft al samen met Kate en William het ontwerp goedgekeurd. Deze munt zal in Groot-Brittannië een wettig betaalmiddel zijn.
Vandaag op 21 juni, vierde zijn vader William alweer zijn 32e verjaardag. Hij mag terugkijken op een jaar waarin hij zijn zoontje kreeg, waarin zijn zoontje gedoopt werd, waarin zijn zoontje meeging op reis, waarin hij de herdenking van de invasie op D-Day bijwoonde en nog vele andere dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten