maandag 23 juni 2014

Louise, Nicolas en Aymeric bij concert...

Welkom...
Leuke bloemen, zeg!
Op 20 juni 2014 bezochten Claire en Laurent, samen met hun kinderen Louise, Nicolas en Aymeric, een concert ten bate van de stichting van prins Laurent. Ook prinses Lea was aanwezig. De kinderen wisten wat er van hun verwacht werd en gaven bij hun aankomst een stevige hand en een mooi welkomstwoord. De kinderen speelden een beetje met de bloemen van hun moeder Claire en vermaakte zichzelf. 
Die beweging...
Goed zo!
De tweeling zat wat verveeld te kijken maar moesten toch wel lachen om de bewegingen die de muzikant maakte. Ze zullen zich wel afgevraagd hebben waarom die man niet gewoon stil bleef staan. De kinderen applaudisseerden luid toen daar gelegenheid voor was.
Muzikaal gevoel
Een koninklijke dirigent
Je kon merken dat ze inmiddels al weer wat ouder geworden zijn, want er was weinig verveling op te merken. Zeker Louise, die tussen haar moeder en Lea inzat, genoot zichtbaar van de muziek. Ze fluisterde haar waarderingen zelfs tegen haar moeder.
Lief lachen
Nicolas zit bij zijn moeder op schoot en geniet op zijn eigen manier van de muziek. Er is een man die op een  soort piano speelt en Nicolas gebruikt zijn moeders hand om dezelfde bewegingen te maken. Aymeric tikt zijn voor mij onbekende buurman aan en doet een dirigent na. De man kan er gelukkig wel om lachen. Beide jongens zijn hun ondeugende streken dus nog niet verleerd!
Ik weet iets leuks...
Daarna poseert het koninklijke gezin met de zanger. Claire en Laurent drinken daarna nog een wijntje mee, maar daar zijn de kinderen nog iets te jong voor. Nicolas heeft al iets anders moois gezien. Trots tilt hij een hond op (onder 1 arm) en loopt ermee naar zijn zusje Louise die blijkbaar niet zo veel van honden moet hebben. Hij aait de hond nog even over z'n rug en gaat weer weg.
Boe, daar kom ik aan!
Er is heel veel ruimte voor Louise en Aymeric om even tikkertje te spelen. Het lukt Louise alleen niet om haar ondeugende broertje te pakken te krijgen.
Je rent te hard.
© screenshots van royaltykids uit rtl, verhaal a.u.b. niet overnemen

(Het kan zijn dat de namen van de tweeling verwisseld zijn. Als dit zo is hoop ik op uw reactie en begrip!)

2 opmerkingen:

  1. Leuk logje over het gezin van Laurent en Claire. Ik ben blij om te zien dat het met het gezin weer erg goed gaat na het gedoe de afgelopen tijd met Laurent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke log! Ze zien er gelukkig weer ontspannen uit!

    BeantwoordenVerwijderen