vrijdag 13 juni 2014

Opa Henrik viert zijn 80e verjaardag!

Prins-gemaal Henrik van Denemarken vierde op 11 juni zijn 80e verjaardag op chataeu cayx in Frankrijk. Op deze bijzondere dag werd hij omringd door zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. De familie oogde heel ontspannen en vrolijk. Alleen de kleintjes vonden het wel erg lastig dat ze elke keer tegen de zon in moesten kijken.
Het hele feestgebeuren was privé, maar toch hadden ze wel even tijd voor een fotomoment! Het is alweer een tijdje geleden dat we de Deense kids gezien hebben en we kunnen zeker zeggen dat ze veranderd zijn. Zo had Vincent ineens kort haar en Athena een vrolijke krullenbol.
Het is een leuke familie en het is al helemaal leuk dat ze een familie fotosessie organiseren! We zijn zo weer de hechte banden in de familie. Zo trokken opa en oma vooral op met hun kleinkinderen. Trotse grootouders, zo kunnen we ze wel noemen!
De familie poseerde op meerdere manieren. Zo zagen we ze een keer zitten, maar ook een keer staan. Daarnaast kon de media ook foto's maken toen de familie aan kwam wandelen en toen ze weer naar binnen gingen, om daar weer rustig met elkaar te 'feesten'.
Ook tijdens dit moment was weer goed te zien hoe diervriendelijk de familie is. Er waren namelijk meerdere honden aanwezig! De honden genoten wel van de zon en kregen ook nog veel koninklijke aandacht. Zo zagen we Frederik en zijn zoon Christian allebei met een hond in de armen lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten