dinsdag 15 juli 2014

Fotosessie Belgie

De eerste zomerse fotosessie wordt gehouden in ons buurland België op 12 juli 2014. De Belgische koninklijke kinderen: Elisabeth, Gabriel, Emmanuel en Eleonore genoten ondanks de fotograaf van een uitje naar het ​​Sealife Nationaal Marine Park in Blankenberge. De kinderen genoten van de dieren en waren erg leergierig naar de situaties van de waterdieren.


Eleonore bekeek aandacht de schildpadden en zei tegen haar moeder welke zij de kleinste vond. Haar moeder vroeg toen: 'Denk je?'. Waarop Eleonore wel heel zelfverzekerd antwoordde met 'ja!' Ook Gabriel stelde zijn vader een vraag. Hij was toch wel heel erg benieuwd hoe het kan dat die dieren zolang onder het water kunnen blijven.


Het gezin poseerde heel kort speciaal voor de cameraman, maar verder moest de fotograaf maar zelf kijken hoe hij de mooiste foto's kon krijgen. En dat is goed gelukt! Zeker de momenten waarop de kinderen de pinguïns mochten voeren zijn erg leuk en spontaan geworden!

Het gezin gaat deze zomer niet op vakantie omdat de koning thuis wil blijven in verband met de vorming van een nieuwe regering. Voor de kinderen zullen dan alternatieve uitjes bedacht worden waar dit een voorbeeld van is. Bij de andere uitjes zal uiteraard geen pers aanwezig zijn. Op deze dag werd uitsluitend 'Nederlands' gesproken.

2 opmerkingen: