vrijdag 25 juli 2014

Fotosessie Deense koninklijke familie

Gisteren vond de jaarlijkse zomerfotosessie met de Deense koninklijke familie plaats. Traditiegetrouw is een groot deel van de uitgebreide familie aanwezig op Slot Grasten: niet alleen koningin Margrethe en prins-gemaal Henrik en al hun kinderen en kleinkinderen waren erbij, ook prinses Benedikte (zus van koningin Margrethe) en een deel van haar kinderen is vaak aanwezig. Dit jaar was dit niet anders. De familie verzamelde zich voor de fotosessie bij het bruggetje in de paleistuin. Sommigen liepen naar de plek van de fotosessie, de koningin, kroonprins Frederik, prins Vincent, prinses Marie en prinses Athena gingen met een golfkarretje:
Prins Joachim en zijn vrouw prinses Marie met hun dochter Athena:
Mooie foto van vader en zoon:
Kroonprinses Mary en haar dochters Isabella en Josephine:
Een deel van de kleinkinderen van koningin Margrethe en prins-gemaal Henrik op 'n rijtje: prins Felix, prins Henrik jr., prins Nikolai, prinses Josephine, prinses Isabella en prins Vincent.
Het kroonprinselijk paar met drie van hun vier kinderen (oudste zoon Christian ontbreekt op de foto)

Broer en zus

Josephine en Vincent

Joachim en Henrik jr.

Een groepsfoto bij het bruggetje, naast het gezin van koningin Margrethe was ook haar zus prinses Benedikte aanwezig met haar oudste dochter, schoonzoon en kleinkinderen:
v.l.n.r.: Prinses Alexandra zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, Graaf Jefferson von Pfeil und Klein-Ellguth, graaf Richard von Pfeil und Klein-Ellguth, prinses Benedikte, gravin Ingrid von Pfeil und Klein-Ellguth, koningin Margrethe, prinses Marie en prinses Athena (verstopt achter de koningin), prins Christian, prins Joachim en prins Henrik jr., prins Felix, prins Nikolai, prins-gemaal Henrik sr., prinses Josephine, kroonprinses Mary, prinses Isabella, prins Vincent en kroonprins Frederik.

2 opmerkingen:

  1. Leuke fotosessie met veel familieleden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke locatie hadden ze uitgekozen! Wat worden de kinderen al groot!

    BeantwoordenVerwijderen