dinsdag 26 augustus 2014

Prinses Estelle naar de 'voorschool'

Op 25 augustus 2014 mocht prinses Estelle voor het eerst naar school, de voorschool wel te verstaan. In Zweden noemen ze het de voorschool maar bij ons is het beter bekend als de peuterspeelzaal. In Zweden is het de gewoonte dat peuters vanaf 2,5 jaar naar deze voorschool gaan. Een beetje verlegen, maar toch ook een vrolijke peuter kwam bij Äventyret aan. Deze school staat in Stockholm dus het prinsesje is niet zo heel ver bij haar ouders vandaan.

#454125182

Deze voorschool is vooral gericht op de natuur en hoopt de kinderen daar meer over te leren. Victoria en Daniel hebben voor deze school kozen omdat het goede begeleiders heeft en ze het belangrijk vinden dat hun dochtertje meer over de natuur te weten komt. Dit zeiden ze tegen de pers voordat ze hun dochtertje binnen gingen brengen.

#454125226
Ondanks alle media bleef prinses Estelle rustig en keek ze geamuseerd toe. Ze stak zelfs haar handje op naar de fotografen. Estelle sprak zelf ook nog even kort met de pers. Estelle bezocht voor deze voorschool ook al regelmatig de kinderopvang van de Lutherse kerk in Solna.

#454125294
Maar toen brak het moment aan dat de ouders met hun dochtertje naar binnen gaan. Nog één keer zwaaien en dan gaat het toch echt beginnen.

#454125430

1 opmerking:

  1. Wat is Estelle alweer groot aan het worden, maar nog steeds ben ik weg van haar. Wat een lieverdje toch.

    BeantwoordenVerwijderen