woensdag 27 augustus 2014

Prinses Ingrid-Alexandra weer naar school

Op dinsdag 19 augustus 2014 ging prinses Ingrid-Alexandra voor het eerst naar haar nieuwe school. Ze gaat naar de 5e klas op de school Oslo International School in Bekkestua. Ze had al vier schooljaren achter de rug op een lokale school in Asker. Haar ouders vonden dat ze meer kansen moest krijgen om de Engelse taal onder de knie te krijgen en die krijgt ze nu vollop. Sterker nog, ze moet hier de hele dag Engels praten, want dat is de voertaal op deze school. 


Ingrid-Alexandra werd naar school gebracht door haar ouders, broertje en haar oma. Achter de familie kwamen ook nog enkele beveiligers. Allemaal gaven ze de directie een hand waarbij gelijk al Engels gesproken werd. Ingrid-Alexandra komt in een klas terecht met leeftijdgenootjes. De klassen zijn niet groter dan 18 leerlingen.


Ook Sverre-Magnus veranderde van school, maar daar mocht geen pers aanwezig zijn. Sverre ging naar de 4e klas op de Oslo Montessorischool in Skådalen. Hij had zijn eerste schooldag op maandag 18 augustus 2014. Sverre toonde zich nog wel wat verlegen, maar Ingrid-Alexandra oogde erg stoer, handen in de zakken en naar binnen!


© screenshots nrk.no

Geen opmerkingen:

Een reactie posten