maandag 11 augustus 2014

~Zomervakantie 2014~

Jullie zullen wel gemerkt hebben dat ik de afgelopen 3 weken niet gelogd heb, maar dat Sanne het toen gedaan heeft. Dit kwam omdat ik op vakantie geweest ben! Ik wil Sanne heel hartelijk bedanken voor de mooie logjes die ze gemaakt heeft en ik hoop dat jullie ook zo van haar logjes genoten hebben!
Op de site van Corina, http://jongekoninklijkegarde.blogspot.nl/, plaatste ik de 250e reactie en daarom kreeg ik een collage van haar. Corina heel hartelijk bedankt!
Lichelle, http://kleineroyals.wordpress.com/, heeft een feestelijke zomer achter de rug. Haar website bestaat namelijk alweer 6 jaar! Zij schreef: 'De eerste die een collage krijgt is Jacobien, http://www.royalkids.blogspot.nl. Zij heeft net als mij al op jonge leeftijd de passie voor Koninklijke kleintjes ontwikkeld! Bedankt Jacobien voor alle bezoekjes en je altijd leuke reacties!'
© Screenshots en RVD

2 opmerkingen:

  1. 'k heb inderdaad gemerkt dat je een invaller had, fijn hoor, Sanne heeft het supergoed gedaan. Leuke collage heb je voor haar gemaakt Jacobien! En je hebt ook leuke collage's gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een béétje een late reactie van deze kant, maar ik heb 't graag gedaan! :)

    BeantwoordenVerwijderen