maandag 6 oktober 2014

Zita Clara en Alaïa-Maria gedoopt!

Afgelopen zaterdag op 4 oktober 2014 vond er weer een oranje dubbeldoop plaats in Nederland. Deze keer in Noordwijk. De 2 jongste kleindochters van prinses Irene werden gedoopt, Zita Clara en Alaia Maria. De nichtjes zijn gedoopt in de Maria ter Zeekerk door pater Gregory Brenninkmeijer en pastoor Theo Blokland.
©  ANP, Renee Nieuwendijk-Hoek
Wie zijn de peetouders?
Prinsesje Zita Clara werd geboren op 21 februari 2014 als het lieve dochtertje van prins Jaime en prinses Viktoria. Haar peetouders zijn: Koning Willem-Alexander (neef van prins Jaime), Prinses Margarita (zus van prins Jaime), Prinses Maria Teresa van Bourbon-Parma (zus van Jaime's vader), Dorothea ter Riet-Bartos (moeder van Viktoria) en tennisser Jacco Eltingh.

Alaïa-Maria werd op 20 mei 2014 geboren in Zurich als het lieve dochtertje van prinses Carolina en haar man Albert Brenninkmeijer. Haar peetouders zijn: Prinses Margarita (zus van Carolina), Prins Constantijn (neef van Carolina), Philippe Brenninkmeijer (broer van Albert) en zijn vrouw Silvia Brenninkmeijer-Arboli (schoonzus van Albert).

1 opmerking: