donderdag 13 november 2014

Willem-Jan van Vollenhoven gedoopt!!

Op zondag 9 november 2014 werd de jongste van Vollenhoven telg gedoopt. Willem-Jan is geboren op 1 juli 2013 en dus 1,5 jaar oud. Na veel gespeculeer namen zijn ouders toch zelf de beslissing en kozen voor 9 november. Veel familieleden waren aanwezig, maar toch minder dan bij de vorige dopen. Willem-Jan is gedoopt door dominee Deodaat van der Boon.Alle kinderen en kleinkinderen van prinses Margriet waren aanwezig. Ook prinses Beatrix en haar zoon Willem-Alexander en schoondochter Laurentien waren met hun gezin aanwezig. Margarita en Tjalling waren de enige die, met hun dochtertjes Julia en Paola, ook kwamen van de Irene en Christina tak.

De peetouders van Willem-Jan zijn: prins Pieter Christiaan van Vollenhoven, prins Alexander von Isenburg, Floris Leeuwens en Cooske Alberda van Ekenstein-Ten Cate.

© foto's met toestemming van royaltytwins

2 opmerkingen:

  1. Hoi Jacobien, wat leuk! Je hebt weer net andere foto's als die ik al gezien heb. Wat super om al deze Oranje telgen te zien! Willem Jan is een schatje.. De prinsesjes straalden en ik vind het ook fijn dat Pieter jr. erbij was deze keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke foto's! Echt leuk dat we weer zoveel kids zagen!! :)

    BeantwoordenVerwijderen