woensdag 31 december 2014

Decembernieuwtjes...

Kerstwensen uit Zweden
De Zweedse koninklijke familie heeft geposeerd voor Anna Lena Ahlström. De foto is gemaakt in de zomer van 2014 en het zou mij niet verbazen als die gemaakt is na de doop van Leonore. De familiefoto is vrijgegeven t.g.v. de feestdagen.
© Kungahuset.se, Anna Lena Ahlström

Victoria en Daniel plaatsten ook hun kerstwensen online. Ook dit jaar kwam er weer een filmpje met drie leuke kerstfoto's van hun dochtertje Estelle. Op een leuke manier bracht ook Estelle haar wensen over.
© Kungahuset.se , Kate Gabor
© Kungahuset.se, Kate Gabor
Madeleine en Chris O'Neill brachten hun kerst en nieuwjaarswensen over via facebook. Prinses Madeleine plaatste een foto van haar man en dochter en zette daarbij: 'Wishing everyone a Happy New Year full of love and happiness!'
Red de vrede voor kinderen
De Noorse Ingrid-Alexandra en Sverre-Magnus gingen op 10 december 2014 met hun moeder mee naar een prijzen festival om de vrede voor kinderen te redden. Wat mooi dat mama Mette-Marit ze juist hier naar toe brengt!

De tweeling van Monaco
Op woensdag 7 januari 2015 zullen Gabriella en Jacques met hun ouders op het balkon verschijnen. De scene begint om 11:45. Het plein gaat om 11:30 dicht. Dieren zijn niet toegestaan. Met de bus reizen is op deze dag gratis in Monaco. Felicitaties mogen ook per mail gestuurd worden naar secr2s@palais.mc© foto's: Frédéric Nebinger/Palais Princier de Monaco

2 opmerkingen:

  1. December was een prachtige maand! Misschien wel de mooiste maand van 2014 op koninklijk nieuws gebied!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben de royals in december veel gezien. Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen