maandag 29 december 2014

Jaarverslag 2014 deel II

Zoals jullie elk jaar een jaarverslag te zien krijgen wil ik dat dit jaar ook doen. Maar deze keer doe ik het iets anders. Er komt elke keer een thema en sommige momenten worden uitgebreid behandeld en andere momenten komen niet tot weinig aan bod. Het wordt dus meer een verslag. Er komen verschillende delen. In dit tweede deel wil ik kijken naar de koninklijke huwelijken en jubilea's die het afgelopen jaar gevierd zijn.

Andrea & Tatiana
Op 1 februari 2014 stapten Andrea en Tatiana Casiraghi in het huwelijksbootje te Gstaad. Voor hun huwelijk kregen ze een zoontje, Sacha, die rond deze tijd gedoopt is. In 2015 verwachten Andrea en Tatiana hun tweede kindje. (Foto: 19 november 2014)

Anton Andreas & Kate
17 mei 2014, een stralende zon en een prachtig huwelijk in Duitsland te Nuremberg. Deze keer zijn het Anton Andreas, count von Faber Castell, en Kate Stahl die in het huwelijk mogen treden. De aanwezige pers had geluk. Er werd uitgebreid geposeerd voor het familie kasteel Faber Castell. Ook bij aankomst en vertrek mochten foto's gemaakt worden van het bruidspaar en hun bruiloftsgasten. 
 Felipe &Letizia
Op 22 mei 2014 vierden Felipe en Letizia dat zij alweer 10 jaar getrouwd waren. Wie had toen kunnen verwachten dat Felipe dit jaar ook koning zou worden... Er werden speciaal voor deze gelegenheid twee nieuwe foto's vrijgegeven. Deze foto's zijn gemaakt tijdens het naar school brengen van hun dochters Leonor en Sofia.

Amedeo & Lili
5 juli 2014 was de dag waarop Amedeo en Lili elkaar het jawoord gaven. Eerder werd hun verloving bekend gemaakt. Het jawoord werd gegeven in Rome waar ook de bruid vandaan komt. Enkele peetkinderen, neefjes en nichtjes van de bruid en bruidegom mochten bruidskinderen zijn.


Carl-Christian en Teresa
Op 12 juli 2014 trouwden Carl-Christian Oetker en Teresa zu Oettingen-Oettingen und Oettingen-Spielberg. Het stel heeft elkaar in Londen op de universiteit ontmoet.

Francois & Theresa
Op 26 juli 2014 traden Francois van Orleans en Theresa von Einsiedel in het huwelijk. Hun huwelijk werd gesloten in Traubing te Duitsland. Ook bij dit huwelijk kon de pers mooie foto's maken en werd er uitgebreid geposeerd.
 

 Hugo & Maria Teresia
Op 13 september 2014 trouwden Hugo Wilson en prinses Maria Teresia von Turn und Taxis. Het stel trouwde in de St. Josef Kerk te Tutzing (Duitsland). Enkele bekenden onder de gasten waren Andrea en Tatiana Casiraghi.


Constantijn en Annemarie
Op 18 september 2014 herdachten Constantijn en Annemarie, door middel van een gala, hun 50-jarig huwelijksjubileum. Voor deze gelegenheid kwamen veel koninklijke en adellijke gasten, maar natuurlijk ook alle kinderen.


Moulay Rachid & Oum Keltoum Boufares
Op 14 november 2014 trouwden Moulay Rachid en Oum Keltoum Boufares. Moulay Rachid is een jongere broer van de Marokkaans koning. De huwelijksfestiviteiten duurden 3 dagen.
© screenshot
Er hebben in het afgelopen jaar nog veel meer huwelijken plaatsgevonden, maar daar is helaas niet genoeg tijd en ruimte voor om over te vertellen. Royaltykids wenst alle bruidsparen een gelukkig huwelijksleven!

2 opmerkingen:

  1. Mooi gedaan hoor, het was een jaar vol huwelijken..!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had de log al voorbij zien komen , maar nog niet gereageerd. Ik wil dat als nog even doen. Leuk zo'n overzicht!

    BeantwoordenVerwijderen