woensdag 7 januari 2015

Gabriella en Jacques op het balkon...

Vanmorgen was het dan eindelijk zo ver. De Monegaskische tweeling Gabriella en Jacques, geboren op 10 december 2014, werd voor het publiek getoond. Dit gebeurde heel officieel met een balkonscéne. Bijna de hele familie, inclusief enkele familieleden van Charlene, was aanwezig, op zo'n manier dat de aandacht niet van de tweeling afgeleid zou worden.
Prinses Gabriella maakte het maar moeilijk voor haar moeder. Na flink wat getroost te hebben op de eerste foto's kon Charlene ook nu gaan troosten. Mooi om haar als een lieve moeder bezig te zien. Het is voor Charlene denk ik erg goed om zich nu over haar eigen kinderen te mogen ontfermen.
En vader Albert. Als er iemand is die zijn vaderrol goed speelt dat is hij het wel. Hoe liefdevol en teder beschermde hij zijn zoontje tegen de fel brandende zon.Hoe ontzettend mooi om hem zo bezig te zien met zijn eigen kinderen.
Als afsluiting nog een mooie gezinsfoto van het nieuwe Europese koninklijke gezin. Prachtig om deze koninklijke hoogheden in de ouderrol bezig te zien.

© foto's van gettyimages

3 opmerkingen:

  1. Mooie foto's van de ouders; we zagen maar weinig van de tweeling zelf, dan waren die foto's die met Kerst zijn uitgegeven veel mooier en duidelijker.Maar goed, ze zijn nu dus officieel getoond aan het volk en dat was e bedoeling.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad jammer dat we de tweeling niet zo goed konden zien, maar het zijn mooie foto's van een lief gezinnetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vond het juist schattig dat ze zo ingepakt waren. Ze zijn zo klein en hebben geen haar.. dus lijkt me koud..

    BeantwoordenVerwijderen