woensdag 8 april 2015

Special ~Leah Isadora 10 jaar~

Vandaag is het 10 jaar geleden dat de Noorse Leah Isadora Behn geboren is. Leah is de tweede dochter van Marha-Louise en Ari Behn. Leah staat momenteel op de zesde plaats in de lijn van troonopvolging. De kans dat zij ooit op de troon komt is erg klein, maar toch is het de moeite waard om vandaag een special te geven over Lea Isadora Behn.

Op 16 juni werd de vier maanden oude Leah gedoopt in de slotkapel van het Paleis. Zij kreeg 6 peetouders: Prinses Laurentien, Gry Brusletto, Katharina Salbu, Espen Bjørshol, Jon Andreas Håtun en Didrik Vigsnæs. Haar oma Sonja hield haar ten doop.

Op 8 oktober 2006 werd de jongste dochter van Constantijn en Laurentien gedoopt. Martha Louise kwam hiervoor overvliegen met haar dochters Maud Angelica en Leah Isadora. De 1,5 jarige Leah zat bij haar moeder op haar arm en keek nog wat onwennig rond.


Vlak voor haar tweede verjaardag, op 24 februari 2007, vierde haar opa Harald zijn 70e verjaardag. Ook Leah kwam met haar moeder door de sneeuw voor de viering van zijn verjaardag. Wat een parmantig meisje wordt het toch. Op 18 augustus 2007 trouwden haar opa Olav en oma Marianne van vaders kant. Haar oudere zusje Maud mocht bloemenmeisje zijn, haar vader was 'best man' en zij genoot op de arm van haar moeder. Met twee mooie staartjes en een schitterende jurk was ze een goede bruiloftsgast.


Op 29 september 2008 kwam er een gezinsuitbreiding. Een derde en laatste meisje werd geboren. Zij kreeg de namen Emma Tallulah Behn.

Op 7 januari 2011 woonde het jonge gezinnetje de begrafenis van Anne-Marie Solberg bij.
Op 31 mei 2012 kwam het gezinnetje met de hele familie op het balkon. Voor de verjaardagen van opa en oma kunnen ze natuurlijk niet weg blijven. (Leah is het middelste meisje)
Op 17 mei 2013 en 2014, de nationale feestdag van Noorwegen, kwam ze mee in de optocht te Londen. In traditionele kleding deden ze ook hier mee aan deze nationale dag. Wat een mooie meiden heeft mama toch weer bij haar. (Foto 2013)


(Foto 2014, Leah is het rechtse meisje)

De kinderen van Martha Louise en Ari Behn komen niet zo heel vaak in de publiciteit. Toch hebben we Leah Isadora vaak genoeg gezien om haar te zien groeien. Inmiddels gaat ze naar de pubertijd toe. Papa en mama zullen het vast niet altijd even makkelijk hebben met hun drie mooie dochters. Maar dat de meiden dol op elkaar zijn, dat spreekt voor zich. Royaltykids wenst Leah een prettige dag toe.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk logje van deze dochter van de prinses. erg leuk gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb Leah altijd erg leuk gevonden. Super dit logje!

    BeantwoordenVerwijderen