maandag 1 juni 2015

Special ~Felicia van Vollenhoven 10 jaar~

Vandaag op 31 mei 2005 mag Felicia alweer haar 10e verjaardag vieren. Hoe en waar dat zullen we niet te weten komen, maar een leuke extra log kunnen we er wel voor maken...

Op 31 mei 2005 om 02:34 kwam er gezinsuitbreiding in het gezin van Maurits en Marilene. Felicia Juliana Bénedicte Barbara werd toen in Amsterdam geboren als het derde kindje. Ze heeft een oudere zus, Anna (*15 april 2001), en een oudere broer Lucas (*26 oktober 2002). Felicia is thuis geboren en woog bij haar geboorte 4380 gram. Vader en moeder: 'Het is een gezonde wolk van een dochter.'
© RVD
Als Felicia ruim 8 maanden oud is wordt ze gedoopt in de kapel van Paleis het Loo. In de middag van 5 februari 2006 wordt ze ten doop gehouden. Haar peetouders zijn haar achterneef prins Constantijn, haar oom prins Floris en de vriendin van haar ouders Barbara Ruding. De doopdienst werd geleid door  dominee N.M.A. ter Linden en pater G.Th.Oostvogel, die ook de huwelijkdienst van haar ouders en de doopdiensten van Anna en Lucas verzorgden.

Op 2 oktober 2006 wordt er een leuke gezinsfoto van het jonge gezinnetje vrijgegeven. Felicia vermaakt zich prima met een bal op schoot.
© RVD
Op 8 oktober 2006 was Felicia aanwezig bij de doop van haar achternichtje gravin Eleonore.

Opa en oma zijn in januari 2007 alweer 40 jaar getrouwd. Er wordt een familiefoto gemaakt waarbij de familie op de trap poseert. Felicia zit gezellig bij haar vader op schoot.
© RVD
Op 15 februari 2008 wordt er weer een nieuwe gezinsfoto vrijgegeven. En deze keer niet alleen een gezinsfoto maar ook de foto van de drie kinderen die al eerder in deze log te zien is.
©RVD
Op 23 november 2010 wordt er een nieuwe gezinsfoto verspreid. De foto is gemaakt in dezelfde maand en wordt vrijgegeven t.g.v. het huwelijksjubileum van haar ouders.
© RVD
Op 7 mei 2011 mag Felicia met haar opa en oma mee naar het Dolfinarium in Harderwijk. Ook haar broertje Lucas beleeft het gezellige dagje uit! (klik HIER voor een foto).
Vorig jaar, in 2014, nam Felicia deel aan een meet and greet voor ouderen in de Obrechtkerk te Amsterdam.  Ze was hier samen met haar moeder aanwezig. (Klik HIER voor een foto).
Ook kwam Felicia samen met haar ouders naar de viering van het 150-jarig bestaan van het Amsterdamse Vondelpark. (Klik HIER voor een foto).
Als op 19 januari 2013 haar oma haar 70e verjaardag viert wordt er een familiefoto vrijgegeven. Op de foto staat Felicia naast haar nichtje Magali bij haar (peet)oom Floris.
© RVD; Frank van Beek
Op 9 oktober 2014 was Felicia aanwezig bij de doop van haar neefje Willem-Jan. Willem-Jan is het derde kindje van Floris, haar peetoom, en zijn vrouw Aimee.
© foto met toestemming van royaltytwins

2 opmerkingen:

  1. Leuke en gezellige log en wat gaat de tijd dan toch hard, alweer 10 jaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi logje over een leuk meisje.

    BeantwoordenVerwijderen