maandag 27 juli 2015

Nieuws afgelopen zomer weken

Jacobien heeft mij Lichelle(www.kleineroyals.wordpress.com) gevraagd of ik in de weken dat \ij op vakantie is haar site bij wil houden. Natuurlijk wil ik dat graag doen, Alleen kon ik er door verschillende omstandigheden niet eerder aan beginnen als vandaag. 

Hieronder een kort overzicht van het nieuws van de afgelopen tijd.

Belgisch koninklijk gezin naar de dierentuin!:

Op 11 juli bezocht het Belgisch koninklijk gezin de dierentuin Pairi Daiza. Het gezin mocht achter de schermen kijken en een panda beer voeren!

Het dagje uit is gelijk de jaarlijkse fotosessie van het gezin. Zij doen dit elke zomer door middel van een uitstapje.


http://portal.belgaimage.be/editorial/coverage/5151256

Prinses Eleonore bij zee zegening!:

Op 12 juli was prinses Eleonore gezellig met haar moeder koningin Mathilde meegekomen naar de jaarlijkse zee zegening!

Dit is een herdenking voor omgekomen vissers en zeelieden.

http://portal.belgaimage.be/editorial/coverage/5151930#index:1-size:20-position:-1

Prinses Victoria 38 jaar!:

Op 14 juli vierde prinses Victoria haar 38e verjaardag! Zoals elk jaar viert zij haar verjaardag met het volk, ook dit jaar weer. Veel Zweden waren toegestroomd om een glimp van de koninklijke familie op te vangen en een cadeau aan de prinses te geven!
Ook dit jaar was dochtertje prinses Estelle aanwezig om de verjaardag van mama mee te vieren! Estelle zag er prachtig uit in haar blauwe jurkje. Het drie jarige prinsesje zwaaide vrolijk naar het publiek als een echte prinses, ze kent net als onze Amalia geen angst! Het was regenachtig weer maar gelukkig was Estelle gewapend met een paraplu, in je raad het al, ook in de kleur blauw!Nationale feestdag België!: 

Op 21 juli 2015 was het feest in België! de Belgen vierden toen namelijk hun nationale feestdag! Dit jaar mochten we weer meegenieten van de aanwezigheid van Elisabeth, Gabriel, Emmanuel en Eleonore!

Alle vier waren ze keurig gekleed, en gedroegen ze zich voorbeeldig als echte prinsen en prinsessen! De vier kinderen van koning Filip en koningin Mathilde waren aanwezig bij het te Deum in de kathedraal en bij het defilé!

George 2 jaar!:
Op 22 juli vierde prins George alweer zijn 2e verjaardag! het Engelse prinsje is een ware hartendief! De zoon van prins William en hertogin Catherine werd onlangs grote broer van zusje prinses Charlotte(2 mei 2015)! Prinses Charlotte werd begin deze maand gedoopt.
Bij de doop zijn officiële doopfoto’s gemaakt, waarop de dopelinge en haar familie staan! er werd ook een foto gemaakt van William en George die we nog niet eerder zagen. De vader en zoon foto werd op de 2e verjaardag van prins George vrijgegeven! Ongetwijfeld zijn er nog meer foto’s gemaakt die we wellicht in de toekomst nog eens zien.


Nederlands Koninklijk gezin naar Mallorca!:

Volgens Spaanse media zal het Nederlands Koninklijk gezin begin Augustus op vakantie gaan bij het Spaans koninklijk gezin. Dit doen zij op uitnodiging van het Spaanse koningspaar, Voor de vijf prinsesjes erg leuk want het zal een tijdje geleden zijn dat de vijf elkaar spraken. 

Ze zullen verblijven in het \koninklijke vakantie verblijf Marivent op Mallorca, Misschien dit jaar wel een heel bijzondere fotosessie. Want de kans is er zeker dat het Nederlands Koninklijk gezin deelneemt aan de jaarlijkse fotosessie van het Spaanse Koninklijk gezin! Ik ben in ieder geval heel benieuwd! 


Wassenaar, 10 juli 2015: Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima met hun dochters de Prinsessen Catharina-Amalia, Alexia en Ariane en de honden Skipper en Nala © RVD, foto: Robin Utrecht

© RVD Robin Utrecht 

Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo getrouwd!:

Afgelopen zaterdag zijn Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo met elkaar in het huwelijks bootje gestapt! Het huwelijk vond plaats in de tuinen van het paleis in Monaco.

Veel kinderen warem aanwezig op het huwelijk. Zoals de tweeling Jacques en Gabriella, Maar we zagen ook  Sasha en Raphael!
Fotosessie Deense Koninklijke familie:

Op 25 juli werd de jaarlijkse zomerfotosessie van de Deense Koninklijke familie georganiseerd! Ook dit jaar weer in de prachtige tuinen van Grasten Slot!

Weinig kinderen dit jaar bij de fotosessie zo zagen we dit jaar alleen Christian, Isabella, Vincent, Josephine, Richard en zijn zusje Ingrid.Geen opmerkingen:

Een reactie posten