maandag 31 augustus 2015

Nieuws augustus...

Voor bijna alle royals zit de vakantie er weer op. Voor de Nederlandse royaltykids stond er de laatste week nog iets leuks op het programma. Het jaarlijkse Sail evenement in Amsterdam. Dit jaar waren op 22 augustus prinses Beatrix, koning Willem-Alexander, koningin Maxima en prinses Mabel aanwezig. Zij hadden hun kinderen Amalia, Alexia, Ariane, Luana en Zaria meegenomen. Gravin Zaria droeg voor het eerst een bril. Klik HIER voor een fotoserie.

Op 23 augustus kwam de prinsesjes weer kijken, maar deze keer op de politieboot. Een grotere verrassing was echter dat prins Maurits niet alleen zijn vrouw Marilene, maar ook zijn kinderen Anna, Lucas en Felicia meegenomen had. In toepasselijke blauwe outfits waren zij de royaltykids van de dag. Klik HIER en HIER voor een fotoserie.

Op maandag 24 augustus ging prinses Amalia voor het eerst naar Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. En natuurlijk gaat ze daar op de fiets heen, heerlijk ongedwongen. Haar vader maakte een foto van deze eerste dag, geen pers maar wel een zwaaiende Amalia.

De Zweedse prins Nicolas zal op 11 oktober gedoopt worden in Zweden. Meer informatie zal later nog bekend gemaakt worden. Prinses Madeleine en haar man zijn inmiddels allebei naar Londen verhuisd.

Op 28 augustus was de Monegaskische tweeling weer in beeld. Deze keer kwamen ze met hun ouders naar de nationale feestdag. Jacques en Gabriella droegen een mooi outfit, de klederdracht van Monaco.Op 30 augustus was prinses Louise met haar moeder, gravin Sophie van Wessex, aanwezig bij een hockeywedstrijd. Een betere aanmoediging kon niet gewenst worden. 

1 opmerking:

  1. Superschattig is de tweeling!! Leuk dat er zoveel Royaltykids bij Sail waren.

    BeantwoordenVerwijderen