donderdag 17 september 2015

Van wedstrijden tot vleermuizen...

Ondanks dat de scholen weer begonnen zijn, blijven er toch royaltykids in de schijnwerpers. Zo hebben de Noorse prinses Ingrid-Alexandra en haar broertje prins Sverre-Magnus de vleermuizen weer geteld. Het lijkt een jaarlijks terugkomende traditie te worden. Prinses Ingrid-Alexandra vindt het mooie beesten, maar ze ruiken niet zo lekker.

Van 12 tot 14 september waren er diverse royals bij Haakon en Mette-Marit uitgenodigd voor een gezellige privébijeenkomst. Er werd deze keer een mooie groepsfoto gemaakt waarop ook prinses Estelle (Zweden), prinses Ingrid-Alexandra (Noorwegen), prins Sverre-Magnus (Noorwegen), prins Christian (Denemarken), prinses Isabella (Denemarken), prins Vincent (Denemarken) en prinses Josephine (Denemarken) te zien zijn. Een gezellig onderonsje voor deze prinsjes en prinsesjes, die elkaar in de toekomst nog geregeld zullen ontmoeten.
© Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff
Op 12 september 2015 deed Zara Tindall mee aan een paardenwedstrijd. Haar man Mike en hun dochtertje Mia kwamen haar aanmoedigen. Mia liet ook deze keer weer zien een echt handenbindertje te zijn. Het maakt voor haar niet uit dat ze familie is van de koningin, ze loopt toch weg en gaat haar eigen gangetje. 


Gelukkig was oma Anne ook aanwezig, zodat papa toch nog even naar de kunsten van mama kon gaan kijken.
Mia was niet de enige aanwezige royaltykids. Ook haar nichtjes Savannah en Isla Phillips kwamen hun tante aanmoedigen. Isla moest die mooie sprong van haar tante natuurlijk even op de foto zetten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten