maandag 2 november 2015

Winterspecial 1

Skiën, sleeën en sneeuwfoto's komen bijna jaarlijks weer terug, ook voor de royaltykids. In deze winterspecials worden er mooie momenten in de sneeuw weergegeven. In deze eerste winterspecial wordt teruggeblikt op de jaren 1949-1965.

Het is 12 februari 1949 als deze foto van prinses Beatrix en haar ski-instructeur wordt gemaakt. Samen gaan ze met de lift naar boven om daarna aan de afdaling te beginnen in St. Anton (Oostenrijk). 

Ook haar zusje prinses Margriet kan al goed skiën. Deze foto van een omkijkende prinses is gemaakt op 5 januari 1951

Prins Albert van Monaco heeft minder zin om te poseren. In 1962 genoot hij van een heerlijke wintersportvakantie.

In 1963 gingen de Monegaskische vorst Rainier en zijn vrouw Grace opnieuw op vakantie. Deze keer gingen ze met hun kinderen Albert en Carolina naar het Zwitserse Villars.


In 1964 genieten papa Rainier en zijn dochter Carolina samen van het spelen in de sneeuw. Deze keer is de bestemming Gstaad gekozen.


In de volgende special zal teruggeblikt worden op de jaren 1966-1975.

4 opmerkingen:

 1. Leuk thema en leuke foto's, vooral die van het gezin van monaco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ligt het nu aan mij, maar waar staan de foto's van de maand februari, zodat ik kan stemmen, want onder het kopje foto's van de maand staan alleen de foto's van de maand januari en niet die van februari.
  Dus ik vraag me ook af, hoe die ene heeft kunnen stemmen, als er geen foto's zijn geselecteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De foto's van de maand februari staan onder de maand januari! Het begint met de foto van prins Christian in de sneeuw..

   Verwijderen