maandag 30 november 2015

Winterspecial 5

Skiën, sleeën en sneeuwfoto's komen bijna jaarlijks weer terug, ook voor de royaltykids. In deze winterspecials worden er mooie momenten in de sneeuw weergegeven. In deze vijfde winterspecial wordt teruggeblikt op de jaren 2000-2010.

Op 18 februari 2001 zijn Sarah en Andrew met hun dochters aan het genieten van de sneeuw in Verbier.


Op 14 maart 2004 gingen de kleine prinses Ingrid-Alexandra en haar halfbroer Marius met hun ouders mee naar een skiwedstrijd.


Op 12 februari 2005 is het de beurt aan onze Nederlandse prinses Amalia om als ruim 1-jarige te poseren in de sneeuw.


De Japanse prinses Aiko hoeft niet ver weg om in de sneeuw te poseren. Op 22 februari 2005 poseert zij in Oku-Shigakogen met haar zelfgemaakte sneeuwpop.

Ook poseerde zij met haar ouders op de ski's.


Op 26 februari 2006 neemt prinses Amalia ook haar zusje Alexia mee om samen te poseren op de slee in Lech.


Op 11 februari 2007 heeft prinses Beatrix een hele schare aan kleinkinderen meegenomen naar Lech. Amalia, Alexia, Eloise, Claus-Casimir en Leonore vonden het maar wat gezellig met elkaar.


Op 24 februari 2007 kwamen Maud Angelica en Leah Isadora naar de 70e verjaardag van hun opa koning Harald. Maar het werd ploeteren door de sneeuw..
Ook Ingrid-Alexandra en Sverre-Magnus waren, dik aangekleed tegen de kou, aanwezig bij opa's verjaardag.
Op 10 februari 2008 had prinses Beatrix haar familie weer bij elkaar geroepen in Lech. Deze keer was ook prinses Ariane erbij.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om al die winter foto's weer eens te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb genoten van de sfeervolle en schattige foto's! Die van prinses Aiko had ik nog nooit gezien. Moet toch een heel werk zijn geweest dit allemaal bij elkaar te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen