dinsdag 29 december 2015

Decembernieuws

Op 7 december 2015 vierde onze kroonprinses, prinses Amalia, haar 12e verjaardag. Er werd een nieuwe foto vrijgegeven van de drie prinsesjes te paard. Op de foto, die in september 2015 gemaakt is, staan v.l.n.r. prinses Ariane op Fredje, prinses Amalia op Safary en prinses Alexia op Pixie.
© RVD, Jeroen van der Meyde
Op 10 december vierden Jacques en Gabriella van Monaco hun eerste verjaardag. Klik HIER voor foto's.


De Zweedse prinses Estelle en haar ouders lieten ook weer nieuwe foto's maken voor de kerst. Prinses Estelle wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar in het bijgevoegde filmpje.
© kungahuset.se
© kungahuset.se
© kungahuset.se
© kungahuset.se
Ook William en Kate lieten een nieuwe gezinsfoto maken voor de kerst. Daarnaast maakten zij bekend dat prins George in januari zal starten op de peuterspeelzaal.

De Noorse, Spaanse en Belgische royaltykids poseerden ook voor de nieuwe foto's. 
© kongehuset.no, Lise Åserud
© kongehuset.no, Lise Åserud
Het meest bijzondere nieuws van deze maand is wel de geboorte van een kleinzoontje voor prinses Irene. Woensdag zijn Carolina en Albert Brenninkmeijer voor de tweede keer ouders geworden. Hun zoontje kreeg de namen Xavier Albert Alphons. Zijn zusje, Alaïa Maria, is nu ruim 1,5 jaar oud.

Door omstandigheden lukt het helaas niet om alles up-to-date te houden. Daarom is ervoor gekozen om aan het einde van de maand een nieuwsoverzicht te maken. Ik wil iedereen bedanken voor de trouwe bezoekjes en hopelijk heb ik snel weer meer tijd om uitgebreider te bloggen!

Aanvulling 
Op 16 december nodigde koningin Elizabeth haar familie uit voor een kerstlunch. Ook prins George was hierbij aanwezig. Helaas zijn er geen duidelijke foto´s van hem.
Ook bij Lady Gabriella Windsor zat een kindje in de auto. Het is de 2-jarige tantezeggertje Maud Windsor (het dochtertje van Gabriella´s broer Frederick)


Op 19 december was Lord James met zijn moeder aanwezig bij de Ascot Races. Ook Lady Louise was aanwezig. Wat een leuke foto's van mooie onderonsjes heeft het opgeleverd!
Op 25 december zijn Lady Louise en Lord James aanwezig bij de kerstviering.


Op zondag 27 december woonden Lady Louise en Lord James de zondagse kerkdienst bij, net als de andere leden van de Britse koninklijke familie.


2 opmerkingen: