woensdag 27 januari 2016

Koning Harald en prinses Ingrid-Alexandra vieren feest

Koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen mochten deze maand herdenken dat zij alweer 25 jaar koning en koningin van Noorwegen zijn. De weg naar hun huwelijk was al moeilijk, omdat Sonja een 'gewoon' burgermeisje was. Ook met hun kinderen hebben ze veel meegemaakt. Maar ondanks alles hebben ze hun kinderen zo goed als mogelijk gesteund. Ook prinses Mette-Marit kon op hun trouwe steun rekenen. Inmiddels weten ze zich gelukkig met hun 6 kleinkinderen. Hun kleinkinderen waren voor zover mogelijk dan ook bij de festiviteiten aanwezig. Op 15 januari 2016 verschenen er mooie nieuwe foto's, waaronder één drie-generatie foto. Tevens vond er op 16 januari 2016 's avonds een privé-diner plaats. Er werd hiervan één familiefoto vrijgegeven. Ook werd er een foto gemaakt met daarop alle aanwezige gasten.
© Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff


Op 17 januari 2016 werden er diverse activiteiten gehouden voor het jubileum van de koning en koningin. De dag begon met een kerkdienst, waarbij ook andere Scandinavische royals aanwezig waren. Verder waren er vooral sportieve activiteiten gepland.

Als broer en zus naar de kerkdienst van opa en oma

De familie wuift iedereen toe vanaf het balkon

Sportieve Ingrid-Alexandra op de ski's

Prinses Ingrid-Alexandra weet wel hoe ze op haar doel moet richten

Prins Sverre-Magnus poseert trots met de brandende fakkel voor de spelen

Screenshots van de kerkdienst


© Screenshots NRK
Op 20 januari 2016 vierde prinses Ingrid-Alexandra haar verjaardag. Voor deze gelegenheid werden nog eens drie foto's vrijgegeven. Twee foto's van het meisje waarop ze alleen poseert en eentje waarop ze met haar ouders poseert.
© Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff
© Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff
© Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff

4 opmerkingen:

  1. Geweldige mooie foto's van een mooie dag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi logje is dit geworden. Ik vind de foto's van 3 generaties en Ingrid met haar ouders het mooist, en de familiefoto. En dat jurkje wat Ingrid-Alexandra draagt bij de kerkdienst vind ik leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie blog met mooie foto's! Zo te zien was het een geslaagd feest xd

    BeantwoordenVerwijderen