donderdag 18 februari 2016

Januari 2016

Januari 2016 was een rustige maand. Er werden enkele nieuwe foto's vrijgegeven, prins George ging voor het eerst naar school en prinses Madeleine baalde van de weinige privacy die zij en haar kinderen genoten tijdens hun vakantie. Voor Lord Frederick en Sophie Windsor bracht januari veel blijdschap. Zij kregen op 16 januari hun tweede dochtertje, Isabella. Een opvallend moment: prins Claus-Casimir komt voor in een Nederlands programma.


5 januari -  30 januari 2016
Zara en Mike Tindall zijn met hun dochtertje Mia in Australië. Ze woonden hier enkele sportieve activiteiten bij, maar genieten vooral van een gezellige gezinsvakantie. Klik HIER voor foto's.

6 januari 2016 
Op 6 januari 2016 werden Felipe en Letizia met hun dochtertjes Leonor en Sofia gezien, nadat zij een bezoekje gebracht hadden aan de vader van Letizia.


16 januari 2016
Op zaterdag 16 januari bezochten koning Filip en koningin Mathilde het restauratie-atelier van het Lam Gods retabel in het MSK ( Museum voor Schone Kunsten) in Gent met hun kinderen: Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eleonore.
© Koninklijk Paleis, Michel Burez, MSK
20 januari 2016
Op woensdag 20 januari bezocht prins Aymeric een autosalon in Brussel met zijn vader prins Laurent. Klik HIER voor een fotoserie.
© screenshot DeRedactie.be
22 januari 2016
Prinses Madeleine en Chris werden tijdens hun vakantie niet met rust gelaten. Madeleine deelt mee dat ze het erg jammer vindt dat de vakantie zo verstoord wordt. Bij haar bericht op facebook geeft ze nog wel 6 hele leuke privé-kiekjes mee.

© Foto's prinses Madeleine

2 opmerkingen: