woensdag 29 juni 2016

Juni 2016

De maand junie 2016 staat wel bekend om de feestelijkheden. Kernlanden deze maand zijn Zweden en Engeland. Maar ook stonden er officiële bezoeken op de planning. Al met al een log vol feestelijkheden.

3 juni 2016
Prinses Leonore van Zweden bezocht haar eigen hertogdom Gotland samen met haar ouders. Het prinsesje maakte kennis met een paardje, maar speelde liever in de wei. Dit leverde voor ons wel erg lieve plaatjes op. 
Voor het middagprogramma kreeg het prinsesje eerst nog een nieuw jurkje aan.
6 juni 2016
De Nationale Feestdag van Zweden wordt ook door de royaltykids meegevierd. Carl-Phillip en Sofia openden met hun zoontje prins Alexander de deuren van het paleis.
Prinses Estelle mocht met haar ouders mee in de koets voor een rondrit door Stockholm.
En alsof dat nog niet voldoende was werden er ook nog 4 prachtige nieuwe foto's vrijgegeven van Prinses Victoria en haar twee lieve kindertjes.


© Foto's Kate Gabor, Kungahuset.se

10 juni 2016
10 juni is de dag waarop de Britse koningin Elizabeth haar verjaardag voor het volk viert. Deze viering begint steevast met een kerkdienst. Dit jaar waren daar ook haar kleinkinderen Louise en James bij aanwezig.
11 juni 2016
Op 11 juni gaat deze verjaardagsviering verder met de Trooping the Colour.  De koninklijke familie verschijnt dan in grote getale op het balkon. Dit jaar was prinses Charlotte voor het eerst ook op het balkon aanwezig.
William en Catherine met hun gezinnetje.
Edward en Sophie met hun gezinnetje.
18 juni 2016
Prinses Elena en haar zoon Felipe Juan waren bij een wedstrijd stierenvechten.
19 juni 2016
Prinses Elena en haar dochter Victoria waren bij Attend Longines Global Champions Tour.
Attend Longines Global Champions.
Wordt aangevuld...

1 opmerking:

  1. Louise wordt een echte Lady inmiddels.. Wat een schatjes zijn Leonore, George en Charlotte. En laat ik Oscar en Estelle niet vergeten!

    BeantwoordenVerwijderen