dinsdag 28 juni 2016

Anna Astrid van België

Op dinsdag 17 mei, in de vroege ochtend, werd Anna Astrid geboren. Anna Astrid is de dochter van Amedeo en Elisabetta. Op vrijdag 20 mei mocht het meisje het ziekenhuis alweer verlaten. Op deze dag werden ook haar namen bekend gemaakt. Haar namen zijn een vernoeming naar beide oma's.
Vandaag kwam er hier een heel leuk bedankje binnen van haar oma, prinses Astrid. Naast het bedankje zat er ook een foto bij van Anna Astrid met haar tante Laetitia Maria. Naast de foto's bij het ziekenhuis zijn er nog geen foto's vrijgegeven.

4 opmerkingen:

 1. Een hele mooie foto! Leuk dat deze foto naar je wordt gestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi logje is het geworden met schitterende mooie foto's, vooral die uit Japan en deze laatste van Anna Astrid met haar tante.

  Een drukke examenperiode achter de rug, maar ik hoop wel voor je dat je bent geslaagd en dat de vlag ook uithangt, net als bij ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anna-Astrid heeft de titel Van België niet meer door de wetswijziging van Koning Filip jl. Anna-Astrid heeft van Oostenrijk-Este.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anna-Astrid heeft de titel Van België niet meer door de wetswijziging van Koning Filip jl. Anna-Astrid heet van Oostenrijk-Este.

  BeantwoordenVerwijderen