maandag 8 augustus 2016

Zomer 2016

Beste bezoekers,

In verband met de zomervakantie zal er tijdelijk minder geblogd worden. Na de vakantie zal deze log aangevuld worden met alle nieuwtjes uit de vakantieperiode 2016. 

Zomer 2016 
De zomermaanden staan altijd in het teken van de vele fotosessies. Op moment van schrijven zijn er dan ook al meerdere fotomomenten achter de rug. Onze oranje prinsesjes poseerden op 8 juli voor de camera's in hun eigen tuin. Wat een chaos veroorzaakten de persmensen. Maar gelukkig konden de prinsesjes er hartelijk om lachen. Al hielden hun ouders af en toe hun adem in, want die mooie bloemen...
Op 8 juli mocht de Britse prins George ook op stap. Hij bezocht met zijn ouders 'The Royal International Air Tattoo'. De prins had een mooie koptelefoon op om de herrie tenminste iets dragelijker te maken. Dat leverde voor ons natuurlijk wel hele lieve plaatjes op.
Een traditioneel uitstapje voor het gezin van prins Frederik en prinses Mary is wel het bezoek aan Legoland. Op 10 juli mochten Christian, Isabella, Vincent en Josephine genieten van een spetterende dag in Legoland.

Prinses Victoria mocht op 14 juli haar verjaardag vieren. Het is een traditie dat het volk haar dan mag komen feliciteren en dat er 's avonds een concert gehouden wordt. Zo ook dit jaar. Bij het felicitatiemoment waren allebei haar kinderen aanwezig. Een verrassing was het wel dat prinses Estelle ook 's avonds bij het concert aanwezig was.
Jean en Philomena lieten via de website Newscom nieuwe foto's verspreiden van hun jongste zoontje. Ze publiceerden ook foto's van de andere kinderen en een mooie nieuwe gezinsfoto. Klik HIER om de foto's te bekijken.

Ook voor de Deense royaltykids is het grote familiefotomoment weer achter de rug. Op 15 juli mochten zij voor de pers poseren. Helaas ontbrak ook dit jaar weer het gezin van prins Joachim bij de fotosessie.
De Zweedse koninklijke familie houdt van verrassingen. Op 20 juli hielden zij, geheel onverwachts, voor het eerst een fotosessie met de hele familie. Zo zagen we prinses Estelle, prins Oscar, prinses Leonore, prins Nicolas en prins Alexander stralen. Zoals we gewend zijn van prinses Leonore kon ze ook hier niet rustig blijven poseren, maar rende ze veelvuldig bij de camera's vandaan.

Op 21 juli 2016 bezocht de Japanse prinses Aiko met haar ouders de steden Nara en Kyoto. Klik HIER voor een leuke fotoserie van de prinses. Want een prinsesje is Aiko inmiddels echt niet meer.

De Belgische koningskinderen trokken op 21 juli hun mooiste kleding uit de kast. Met leuke kapsels en een vriendelijke lach waren zij aanwezig bij de Belgische Nationale Feestdag.
Omdat papa Albert Brenninkmeijer voortaan in Hongkong voor het C&A familiebedrijf gaat werken, verhuisden Alaïa Maria en Xavier met hun ouders onlangs naar Hongkong. Albert en Carolina woonden voorheen in het Zwitserse Zurich.

Voetbal kijken wordt er bij sommige kinderen met de paplepel ingegoten. Zo ook bij de Zweedse prins Alexander. Zijn ouders namen hem op 19 juli mee naar een voetbalwedstrijd tussen twee Project Playground football teams bij het Gothia Cup.

Prinses Elisabet, prins Gabriël, prins Emmanuel en prinses Eleonore poseerden op 19 juli voor de jaarlijkse fotosessie. Dit jaar vormde het Belgische stripmuseum het decor voor de unieke familiefoto's. Ook koning Filip zelf maakte enkele plaatjes van zijn fotogenieke kinderen.

De Britse prins George vierde op 22 juli alweer zijn derde verjaardag. Er werden drie leuke foto's vrijgegeven. Helaas kwam er veel commentaar op de poses. Gelukkig kan het prinsje nog niet lezen en dus nog een onbezorgde verjaardag genieten!Ook de Deense prins Felix vierde op 22 juli zijn verjaardag. Hij werd dit jaar alweer 14. Zoals elk jaar werden er weer twee foto's vrijgegeven.

Gabriella en Jacques waren op 22 juli, met hun ouders, bij een vergadering van SARCS.

Albert en Charlene poseerden met hun kinderen voor het Franse tijdschrift Gala. De foto's werden gemaakt bij, hoe kan het ook anders, een zwembad.

De Spaanse koninklijke familie geniet van een familievakantie op Mallorca. Op 31 juli werden zij gezamenlijk door de pers gespot.

Een dag later, op 1 augustus, werd prinses Elene met haar kinderen gekiekt. Wat zijn Felipe Juan en Viktoria Frederika toch groot geworden!

De Luxemburgse prinses Amalia mocht met haar ouders mee naar een concert voor een goed doel. Klik HIER voor een leuke foto van het gezinnetje bij het concert.

Joachim en Marie zijn al met hun kinderen in Brazilië om de opening van de Olympische Spelen bij te wonen. Ook dit jaar zullen er waarschijnlijk diverse royaltykids bij de Spelen aanwezig zijn.

1 opmerking:

  1. Fijne zomer (vakantie?) Jacobien!
    Bedankt voor je leuke reactie.
    Dit logje staat nu al vol leuke foto's ;-)

    BeantwoordenVerwijderen