dinsdag 23 augustus 2016

Zomer 2016 (2)

De eerste zomerlog van 2016 is al behoorlijk vol gedruppeld. In die log staat voornamelijk het nieuws van juli 2016. Om de log niet al te groot te maken is dit het tweede deel voor de maand augustus. Deze log zal ook weer vol druppelen. Veel kijk- en leesplezier!

Royaltykids stelt het erg op prijs als u onze zomerenquette in zou willen vullen. Het invullen neemt 10-15 minuten in beslag. Uw mening telt! 

4 augustus 2016
De kinderen van de Spaanse prinsessen Elena en Christina werden met hun grootmoeder gespot op Mallorca. De neven en nichten volgden met elkaar zeillessen en genoten van het water.
Irene Urdangarin (dochter van prinses Christina)


Juan Valentin Urdangarin (zoon prinses Christina)


Pablo Nicolas Urdangarin (zoon prinses Christina)


Victoria Frederica Marichalar (dochter prinses Elena)


Felipe Juan Marichalar (zoon prinses Elena)


Ook Michael Urdangarin (zoon prinses Christina) was aanwezig, zie de onderstaande foto van de koppel.

De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw Letizia hadden de pers al even laten wachten op de fotosessie, maar vandaag was het dan eindelijk zover. Alhoewel de Spaanse fotosessie niet zo heel spectaculair meer zijn, want de locatie is bekend en ook het protocol veranderd niet. Zo gaven de prinsesjes ook dit jaar weer een hand aan de persmensen. Toch is het wel leuk om de prinsesjes zo steeds ouder zien te worden!

5 augustus 2016
De Spaanse prinsessen Elena en Christina genieten duidelijk van een vakantie op Mallorca met hun moeder, koning Sofia. Vandaag werden ze weer gespot met hun kinderen, die het duidelijk erg goed met elkaar en met hun vrienden en vriendinnen kunnen vinden. Het is goed om te zien dat hun koninklijke afkomst hen daarin niet hindert, maar het is wel jammer dat we ze alleen maar op 'paparazzi-foto's' terug vinden. Klik HIER om de fotoserie te bekijken.

En sneu nieuws voor de kinderen van Martha-Louise en Ari Behn. Hun ouders hebben bekend gemaakt dat ze gaan scheiden. Martha-Louise gaf te kennen dat ze, zoals veel koppels tegenwoordig, uit elkaar gegroeid zijn. Ondanks hun scheiding hopen ze wel samen door te gaan met het ouderschap. Daarnaast vraagt Martha-Louise om privacy.

5 augustus 2016
De zusjes Savannah en Isla Phillips waren op 5 augustus met hun ouders aanwezig bij de paardenwedstrijden in Stroud, Engeland.


6 augustus 2016
Als mama Zara weer mee mag doen aan een wedstrijd is het natuurlijk vanzelfsprekend dat haar man Mike en hun dochtertje Mia haar aan komt moedigen. Alhoewel Mia niet zo heel veel aandacht had voor de wedstrijd. Zij genoot veel liever van wat gestoei met haar vader.
Papa Mike sprak alvast over de schoolkeuze van zijn dochtertje. Hij wil Mia niet naar een kostschool aan de andere kant van het land sturen. Mia mag gewoon naar een school bij haar ouders in de buurt. Zara en Mike willen dit, ondanks de vele positieve meningen over een kostschool.Ook Mia's nichtjes Savannah en Isla Phillips waren met hun ouders naar de wedstrijd gekomen.

7 augustus 2016
Ook op 7 augustus kwam Mia Tindal met haar vader Mike naar de wedstrijden om haar moeder aan te moedigen. Ze genoot van een lekker ijsje en keek nieuwsgierig toe hoe er selfies gemaakt werden.


12 augustus 2016
Prinses Leonore is nog met haar ouders en broertje Nicolas in Zweden (of er geweest), zo blijkt uit de foto die prinses Madeleine vandaag deelde. Prinses Leonore kwam namelijk wel een heel bijzonder dier tegen in de zee.
Foto © Prinses Madeleine van Zweden
15 augustus 2016
15 augustus is de jaarlijkse Nationale Feestdag van Liechtenstein. Zoals elk jaar verzamelde ook dit jaar de familie weer bij het kasteel. Daar mag ook de bevolking bij om een gesprek te hebben met de vorst en zijn familie.

Prins Alexander van Zweden was met zijn moeder prinses Sofia aanwezig bij de racewedstrijd van zijn vader, prins Carl-Phillip. Klik HIER voor enkele foto's.

16 augustus 2016
De Japanse media mochten enkele foto's maken terwijl kroonprins Naruhito en zijn vrouw Masako met hun dochter prinses Aiko bij hun vakantiewoning aankwamen. De familie nam de tijd om even naar de mensen te zwaaien. Klik HIER voor een foto.

17 augustus 2016
Albert en Carolina Brenninckmeijer laten weten dat hun zoontje Xavier, geboren op 16 december 2015, onlangs (nog voor de verhuizing) in besloten kring gedoopt is. Xavier is een kleinzoon van prinses Irene van Lippe-Biesterveld. Neefje Carlos Enrique en nichtje Gloria wachten nog op hun doopsel. Wie weet kunnen we daar wel een dubbeldoop verwachten.

Olympische Spelen 
Dag 10 (15 augustus): Het Koninklijk gezin woont een turnwedstrijd bij. De prinsesjes zijn er enthousiast in hun aanmoedigingen. Ze zijn dan af en toe ook niet meer te zien achter hun oranje atributen.
Sanne Wevers laat vol trots haar medaille aan het Koninklijke gezin zien.

Het Nederlands koninklijk gezin bezoekt het Olympisch Dorp. De familie gebruikt, net als vier jaar geleden, de fiets als vervoersmiddel.
Dag 11 (16 augustus): Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane met hun ouders bij een turnwedstrijd. Één van de turnsters komt hierbij ten val, wat de familie ook niet ongemerkt voorbij gaat.


Dag 12 (17 augustus): Prinses Amalia met haar ouders bij de tweede ronde paardspringen. 18 augustus: Prinses Madeleine deelde een foto van haar zoonje prins Nicolas. Prins Nicolas steunde  de Zweedse voetballers zo blijkt uit de foto.
© Foto: Prinses Madeleine van Zweden
Dag 14 (19 augustus): Amalia en Alexia met hun ouders bij een hockeywedstrijd.


Koningin Siliva toonde tijdens deze wedstrijd haar telefoonhoesje. Daarop staat haar stralende kleindochter, prinses Estelle.


Dag 14 (19 augustus): Prinses Amalia en prinses Alexia met hun ouders bij een wedstrijd paardrijden. Prinses Amalia schud heel vriendelijk de hand van koningin Silvia. Het Zweedse koningspaar zat namelijk bijna naast het Nederlandse koninklijke gezin.Wordt aangevuld en verder uitgebreid.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke, overzichtelijke log tot nu toe. Al is het wel erg naar nieuws voor Maud, Leah en Emma dat hun ouders gaan scheiden :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is overigens prinses Ariane, die zo schattig tegen haar moeder aanleunt en dat komische hoedje op heeft :) Alexia was er die dag niet bij. Ik vind Mia een heerlijk meisje en ook Savannah en Isla zie ik altijd graag.

    BeantwoordenVerwijderen