maandag 26 september 2016

De Bourbon de Parma's

September 2016 is een drukke maand voor de Bourbon de Parma's. Oma Irene bracht haar nieuwe boek 'Bergplaas' uit. Haar kleindochter Gloria werd gedoopt. En ook haar kleinzoon Carlos werd afgelopen weekend gedoopt, nadat hij een dag eerder aan de kerk en het volk 'getoond' was.

Op zaterdagmiddag 24 september 2016 werd prins Carlos jr. aan het einde van een feestelijke mis voorgesteld aan leden van de oude ridderorden van het voormalige hertogdom Parma. Deze mis werd gehouden in de Steccata-basiliek van Parma.


 Carlos jr. is een gemakkelijke baby, aldus zijn moeder prinses Annemarie. Hij groeit en slaapt goed, zoals ook wel te zien is.


Op zondag 25 september 2016 wordt het prinsje gedoopt. Zijn moeder hoopte tevergeefs dat hij rustiger zou zijn dan bij de twee missen op zaterdag. Maar helaas ook tijdens zijn doopdienst was hij door de hele kerk te horen.
Prinses Alexia
Willem-Alexander, Maxima en gezin; Prinses Irene; Margarita en Tjalling ten Cate en gezin
Jaime en Viktoria met dochtertjes Zita en Gloria

Carlos en Annemarie met Luisa Irene, Cecilia en Carlos jr.


Luisa Irene
Cecilia
Carlos jr.
 De peetouders van prins Carlos jr. zijn: Koning Willem-Alexander, Dom Duarte Pio, de Portugese troonpretendent, prinses Maria de las Nieves van Bourbon-Parma, Javier Lubelza Roca en Lodewijk Gualthérie van Weezel.
Carlos in de armen van zijn peetoom koning Willem-Alexander


Luisa Irene geeft haar broertje een kusje
© Screenshots Blauw Bloed

1 opmerking:

  1. Ontzettend leuk om het prinsje Carlos in de armen van zijn peetvader de koning te zien. En om allerlei onbekende kleine Royals terug te zien. Leuk dat de prinsessen er ook waren.

    BeantwoordenVerwijderen